Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn ez milyen szöveg szerintetek? L
Szerintem pozitív a személyiséged,de nekem a leírás valahogy azt sugallja, hogy egy rendkívül izgalmas személyt keresel, aki partner a pörgésben, és a folyamatos változásokban. Magyarán az átlagos, vagy nyugis emberek akármilyen jószívűek, rendesek, hűségesek, mégis szürkeegerek.
Lehet hogy tévesen következtettem. Nyilván az ember őszintén leírja ő milyen, és milyen életet szeretne.
Az a baj, hogy társkeresőn mindenki fényezi magát az ilyen "izgalmas-fiatalos-természetszerető" szövegekkel, aztán a valódi tartalom ilyesmi szokott lenni:
"Nagyon fiatalos" = "idős"
"nagyon Nő" = "hisztizik, aztán azt mondja, ehhez joga van, mert ő nagyon nő"
"aki a szívéből mer élni" = "még egyszer mondom, hisztizik"
"Izgalmas" = "magatartászavaros"
"érzéki" = "van rajta tíz kiló, há' mer' csak a kutyák játszanak csontokkal"
"misztikus" = "minden reggel elolvassa az NLCafén a horoszkópot"
"csábító" = "lásd kettővel feljebb"
"domináns" = "azt hiszi, domináns, pedig csak lásd a második pontot"
"túl őszinte" = "bunkó, és ha ezért beszólnak neki, lásd előző pontot"
Én még azok közé tartozom, akik szeretik elolvasni a szöveget is és nem csak a képet nézi. Én ez alapján nem írnék rád.
Nem mondom, hogy rossz a szöveg, de kissé közhelyes, sokan írnak hasonló dolgokat, már akik veszik a fáradságot, hogy írjanak. Nem tudom, ezeket egymásról nézitek le?
A szöveg alapján bennem a következő kép alakult ki: a kívántnál sokkal erősebb és pörgősebb személyiség vagy, vagy annak akarsz látszani. Nem biztos, hogy lehet rád számítani földhöz ragadt dolgokban. Nem vagy ideális feleség jelölt. A fent leírtakhoz hasonló, domináns férfi illik hozzád, de ne tervezzen családalapítást. Ha elviselitek egymást, hűségesnek gondollak.
Fúúú...
Nekem erről egy olyan tipikus lakótelepi nagyi ugrott be, aki 55 évesen úgy öltözik, mint egy 20 éves, tupírozott szőke haja van, harsányan röhög állandóan, és azért nem jött össze a Bélával, mert skorpió a horoszkópja.
Szerintem rossz.
"nagyon Nő" -> magyarul egy elviselhetetlen HP.
"a szívéből mer élni" -> ez mi a f..t akar jelenteni??
"Izgalmas, érzéki, misztikus és csábító, olykor pedig domináns és túl őszinte" -> elcsépelt jelzők halmozása.
"Szívesen élnék természetben, akár Ausztráliában is. :-)))" -> ez úgy hangzik, mint egy kislány naiv és álmodozása, és valahol azt érzem belőle, hogy nagyon várok a férfira, aki majd vesz nekem egy házat Ausztráliában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!