Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire lehetne gondolni ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire lehetne gondolni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik. Facebook-on is egymás ismerősei vagyunk. Mindig írok neki, hogy hogyan van, milyen napja volt. Vagy azt, hogy lenne-e kedve eljönni valahova. Eddig azt mondta, hogy dolgozik. Alap dolgokat tudunk egymásról. De szinte alig válaszol. Egyszer mondta, hogy mikor lenne jó neki a tali, talán. Teljesen magától. Utána mondta, hogy sajnálja, hogy a tali nem jön össze egyéb dolog miatt. Kicsit érdeklődött az elején, hogy, ha taliznánk milyen programokat csinálnánk. Írtam neki, hogy például mozi, vagy kávézás, vagy séta. Erre már nem válaszolt. Nem egy városban lakunk. Kb 30 km-te egymástól.
2019. júl. 13. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

1: Tényleg közbejöttek neki a dolgok.

2: Csak szórakozik, egónövelés.

3: Szeretne tőled valamit, csak félénk.

4: Udvariasságból tartja veled a kapcsolatot.

5: Nem tetszettek neki a programok, amiket írtál.

Más is lehet, de nekem hirtelen ezek jutottak eszembe.

2019. júl. 13. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:

4: Udvariasságból tartja veled a kapcsolatot.

5: Nem tetszettek neki a programok, amiket írtál.

Nő vagyok, és én a fölöttem válaszolónak ezzel a két válaszával értek egyet totálisan kombinálva.

2019. júl. 13. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!