Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezek közül melyik kizáró ok nektek egy 25 éves nőnél?
1. Gyereke van az előző kapcsolatából
2. 170cm/90kg.
3. 15-nél többen férfinak volt meg.
4. Roma.
5. Bajsza van.
6. Nem borotválja a fanszőrzetét.
7. Egy jó nagy Jézus tetoválás van a hátán.
8. Aktmodellként dolgozik.
9. Több mint 8 szál cigit szív el naponta.
10. Rendszeresen a Fideszre szavaz.
1
2
3
4
5
7
8
10
Erre mondját, hogy esélytelen :D
32/f
1,2,3,6
Az nem feltétlen kizáró, a többi igen.
1. Gyereke van az előző kapcsolatából -> zavarna, nem akarom más gyerekét nevelni.
2. 170cm/90kg. -> a 170 centi oké, de a 90 kg nagyon nem. Elég, öhm, teltkarcsú.
3. 15-nél többen férfinak volt meg. -> nem szeretem a könnyűvérű nőket, de ezzel talán meg tudnék bírkózni.
4. Roma. -> amennyiben normális, nem igazán érdekel a származása.
5. Bajsza van. -> LOL
6. Nem borotválja a fanszőrzetét. -> a borotváltat szeretem, de ezért nem hiszem, hogy dobnám.
7. Egy jó nagy Jézus tetoválás van a hátán. -> hát, izé :D nem tudom, szeretem a tetovált lányokat, de Jézus kicsit furán hat.
8. Aktmodellként dolgozik. -> nem baj, legalább sokat keres:D
9. Több mint 8 szál cigit szív el naponta. -> ez sem baj, de azért az életét ne dohányozza el.
10. Rendszeresen a Fideszre szavaz. -> hidegen hagy a politika, szóval azt csinál, amit akar.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!