Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kizáró ok, hogyha egy nő ilyen?
Attól függ mennyire...
Emlősöket bírom csak igazán, ízeltlábúak, hüllők, madarak zavarnak annyira, hogy ne sok esély legyen bármire is.
De az imádatnak is vannak fokozatai, amíg a kutya nem alszik az ágyban, nem az asztalról eszik addig jó eséllyel indul
Van akinek igen van akinek nem.
Nálam volt olyan, hogy ismerkedtem valakivel és őt zavarta. Nem is tudta milyen állatok meg hány meg hogy tartom őket.
Az állatszeretetet is tulzasba lehet amugy vinni.
Ha gyerekként bánik vele, gügyörészik, beöltözteti, puszilgatja akkor az sok lehet. De az alap szeretet pl egy kutya iránt teljesen oké, én is szeretem őket simogatni játszani velük ilyesmi. Macskákat annyira nem kedvelem.
Hüllőket nem tudom lehet-e túlzásokba esve szeretni, madarak se hiszem hogy sok gondot jelentenének. Más állat nem tudom mi lehet a lakásba. A másik része a számuk: kutya,macska,madár kettő-háromnál több kicsit zavaró lehet, lakás mérettől függően, hüllők elvannak a terrariumba.
Ami viszont fontos az a tisztaság. Maga az állat, hogy ne legyen büdős, és hogy a szőre ne boritsa be a lakást, az összes ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!