Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti járnátok félig roma lánnyal vagy ez kizáró ok lenne?
Az a baj, hogy a család jelenti a fő problémát, teljesen rádakaszkodnak, visszautasíthatatlan ajánlatokkal bombáznak stb ha bekerülsz közéjük ilyen módon. Még a normális cigány családokban is lehetnek ilyenek, ahol rendesen rendesen dolgoznak a családtagok és nem bűnöznek.
Vagyis az hogy elfogadnék e roma lányt leginkább attól függ, hogy mennyire szakadt ki a hagyományos roma környezetből.
Nálam is a család a fő kizáró ok.
Borsodi vagyok, látom hogy működik ez.
Akinek van esze, messzire elkerüli a cigányokat.
Kemeny kerdes ez. Ismerek ilyen embereket, jol szitualtak, csaladosok, tehat vannak akik szamara nem kizaro ok, de biztosan keves ilyen van. Reszemrol annyit mondanek, hogy baratnak oke, de azert kegyetlenul furcsa a hozzaallasuk a dolgokhoz ugy altalaban. Ez csalad es kornyezet kerdese. Amig a nagypolitika az integraciot erolteti, szerintem a kulcs az asszimilacioban van.
Minel kevesbe erzed magad c'ganynak, minel jobban taszit az a kultura, annal tobb eselyed van. Onmagaban ez nem genetikai, hanem kulturalis kerdes, es igen, nem veletlenul jeloltek meg ennyien a csaladot, mint problema forras, mert visszahuznak, ha ki akarnal szakadni az o kornyezetukbol, kulturajukbol.
43F
Nekem van egy félig roma haverom. Jómódúak, iskolázottak,apuka anyuka haverom 2-3 idegen nyelvet beszél mindegyik.
O megmondta roma novel soha soha soha.
Kedves szöszi párja van. :))
Ha ő nem, akkor én miért ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!