Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti járnátok félig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti járnátok félig roma lánnyal vagy ez kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés

2019. márc. 30. 10:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Persze, ha normális ő és a családja. Vannak szép roma lányok.
2019. márc. 30. 10:38
 2/22 anonim ***** válasza:
53%
Csak ha ez nem derül ki mondjuk 2 hónapig. Szóval érted...
2019. márc. 30. 10:39
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj, hogy a család jelenti a fő problémát, teljesen rádakaszkodnak, visszautasíthatatlan ajánlatokkal bombáznak stb ha bekerülsz közéjük ilyen módon. Még a normális cigány családokban is lehetnek ilyenek, ahol rendesen rendesen dolgoznak a családtagok és nem bűnöznek.

Vagyis az hogy elfogadnék e roma lányt leginkább attól függ, hogy mennyire szakadt ki a hagyományos roma környezetből.

2019. márc. 30. 10:56
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is a család a fő kizáró ok.

Borsodi vagyok, látom hogy működik ez.

Akinek van esze, messzire elkerüli a cigányokat.

2019. márc. 30. 11:04
 5/22 anonim ***** válasza:
58%
Kizáró ok, mondhatnánk hogy milyen dolog genetika alapján megkülönböztetni valakit, de sok más szempontból is megvagyunk különböztetve, elég a külsőre gondolni. Lesz majd aki elfogad, az én tapasztalataim alapján kockázatos.
2019. márc. 30. 11:10
 6/22 anonim ***** válasza:
65%
Mindenfele a családot lehet hallani. Nem ismerek cigányokat, közelebbről meg főleg nem, így nem látatlanba nem tudok a szokásokról, családról mondani semmit. Az biztos, hogy van a fősulin egy nagyon jó, szerintem csak félcigány csaj. Vele biztos, hogy járnék, nem érdekelne a származása, egyedül ez a család dolog az, ami miatt elgondolkodnék, de szerintem ők már úgy élnek mint bármelyik magyar család.
2019. márc. 30. 11:25
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Hat nagyon tiszta es normálisnak kell lennie es a csaladjanak is. De kérdező ne aggódj, rengeteg srác van romával illetve félig romával.
2019. márc. 30. 11:29
 8/22 anonim ***** válasza:
26%
Nem kizáró ok. Viszont komolyabb elhatározás előtt (összeköltözés, esetleg házasság) valószínűleg kétszer átgondolnám a dolgot. De önmagában ez nem kizáró tényező.
2019. márc. 30. 11:30
 9/22 Rockarc ***** válasza:
46%

Kemeny kerdes ez. Ismerek ilyen embereket, jol szitualtak, csaladosok, tehat vannak akik szamara nem kizaro ok, de biztosan keves ilyen van. Reszemrol annyit mondanek, hogy baratnak oke, de azert kegyetlenul furcsa a hozzaallasuk a dolgokhoz ugy altalaban. Ez csalad es kornyezet kerdese. Amig a nagypolitika az integraciot erolteti, szerintem a kulcs az asszimilacioban van.

Minel kevesbe erzed magad c'ganynak, minel jobban taszit az a kultura, annal tobb eselyed van. Onmagaban ez nem genetikai, hanem kulturalis kerdes, es igen, nem veletlenul jeloltek meg ennyien a csaladot, mint problema forras, mert visszahuznak, ha ki akarnal szakadni az o kornyezetukbol, kulturajukbol.

43F

2019. márc. 30. 12:49
 10/22 anonim ***** válasza:
64%

Nekem van egy félig roma haverom. Jómódúak, iskolázottak,apuka anyuka haverom 2-3 idegen nyelvet beszél mindegyik.

O megmondta roma novel soha soha soha.

Kedves szöszi párja van. :))

Ha ő nem, akkor én miért ?

2019. márc. 30. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!