Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti járnátok félig roma lánnyal vagy ez kizáró ok lenne?
Nem értem miért vagytok ennyire elítélőek. Vagy csak én vagyok túl engedékeny...
Én senkit nem ítélek el pusztán származás miatt. Számomra az semmit nem jelent, hogy cigány-e vagy sem. Illetve jelent, de nem olyan értelemben, hogy kizáró ok legyen. Egész életemet kisebbségként kellett élnem, így pontosan tudom milyen sz@r amikor csak azért kerülsz hátrányba és vagy marginalizálva mert más a származásod.
Számomra mondjuk az unszimpatikus a cigány nőkkel kapcsolatban, hogy később elhíznak.
De ettől függetlenül minden embernek/népnek/rassznak megvannak a maga előnyei és hátrányai is.
A cigányoknak van olyan tulajdonságuk, ami a fehérmagyarokból már több évtizede kiveszett és csak némely székely falukban maradt csak még meg. Ez pedig az őszinteség. De ez nem olyan őszinteség, hogy nem hazudnak, mert nyilvánvalóan a cigányok közt is vannak hazug emberek ugyanúgy. Ez másfajta őszinteség, ez inkább az élettel kapcsolatos őszinteség, olyasvalami amit nem igazán lehet elmagyarázni, csak átérezni. Pl amikor vasat lopsz, akkor az nyilván elítélendő dolog, de ezt nem alattomos módon teszed, hanem a törzsed megvédése érdekében. Vagy pedig jóember vagy és nem sértesz törvényt, azonban tudod legbelül, hogy a te életed nem az az élet amit legbelül szeretnéd, az egész életed egy hazugság, hazudsz mindenkinek, hiába nem sérted meg a törvényt sohasem.
Ilyesfajta őszinteség van még meg talán Szicíliában meg Dél-Olaszország egyes részein, ahol az a tipikus nagycsaládos kiabálós-hadonászós makarónis tányérdobálós közeg van.
Dióhéjban annyi, hogy kétfajta ember van:
- Akik hazugul jóemberek. Akik jól viselkednek, és jónak tűnnek, azonban hazug módon jók, és az életük egy hazugság. Kétszínű, hátbatámadó, cselszövő emberek. Ilyen a magyarországi magyarok többsége.
- Illetva vannak azok, akik őszintén rossz emberek. Ők bűnöznek és hagyják magukban eluralkodni a rosszat, azonban ezt őszinte módon teszik. Ide tartoznak a kisgyerekek. Ők állandóan rosszalkodnak és a többi embert nem érdekelve csak saját maguk vágyait követve bömbölve ki akarják erőszakolni érdekeiket, azonban a kisgyerekek sosem hazudnak, kerek-perec közli a szülővel, hogy vedd meg ezt meg azt mert én ezt akarom és pont. És ilyen tipusú emberek a cigányok is.
Van még két másik csoport is, de belőlük kevés van. Vannak a hazugul gonosz emberek, ide többnyire a zsidók és a politikusok tartoznak. Illetve az őszintén jó emberek, belőlük van a legkevesebb...
Nem az volt a kérdés, hogy feleségül vennénk-e egy félig roma lányt, hanem az, hogy járnánk-e vele.
Egy tisztán roma lánnyal nagyon meggondolnám, főleg, ha vannak fiú testvérei, akik állandóan őrizni akarják. De egy félig roma lánnyal, akinek nem roma családtagjai is vannak, miért ne? Volt szerencsém járni ilyen vegyes kultúrában szocializálódott lánnyal, és nagyon jó emlékeim vannak róla. Nem csak az egzotikus szépsége miatt, hanem azért is, mert a roma vérvonalból a ragaszkodást, a másik iránti feltétlen és őszinte szeretetet örökölte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!