Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél mi lehet az ika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mi lehet az ika annak ha a srac "alacsony höfokon ég"?

Figyelt kérdés

Tegyük fel nem arrol van szo hogy van vkije

De többször megfigyeltem azok akikkel lehet beszelgetni (azaz nem ugy kezdik mit szeretek az àgyban es egyéb tahok), szoval akik értelmesen, kulturàltan ismerkednek, azok vagy bizonytalanok, vagy folyamatosan odàzzàk a személyes talàlkozot, képesek honapokonat olyanokrol beszelgetni hogy hogy telik a napom/napja, azaz a semmiröl közömbösen.

Az ilyen sràcok nem érzik azt hogy kell egy nö, majd meghalok mar nelküle, vagy impotensek, vagy nincs bennük tesztoszteron ami adna vmi adrenalint, vagy valami belsö hajtoeröt vagy barmi?

Igy màr ahhoz kepest hogy komolyat keresek de màr rakenyszerülök alkalmi kapcsolatot keresökre is, egy ilyennel megbeszeltük a talalkozot, erre nem jön el illetve eltünt a netröl a tal. elött

Alapvetöen nem vagyok csunya amugy, vekony alkat, szökesbarna haj, amolyan àtlagos vagyok

Az ilyen minden mindegy sracok hogy tudnak egyedül elni? Bnö nelkül? Illetve huzni halogatni egy randit is es honapokig beszelni neten helyette a semmiröl?

Most is itt irogat az egyik hogy nagyijàhoz kiskutyàt visznek stb

Most komolyan. Hogyan kell ismerkedni neten?

2019. júl. 13. 08:52
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Bocsi most latom 4-nek ment
2019. júl. 13. 09:24
 12/31 anonim ***** válasza:
😂Igen,neki ment.
2019. júl. 13. 09:30
 13/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, itt hányan írtak neked üzenetet most? Melyik oldalon vagy fent?
2019. júl. 13. 09:48
 14/31 anonim ***** válasza:

Ők nem állnak készen egy párkapcsolatra.

Tulajdonképpen mi ez, amit ismerkedésnek nevezel a neten?

Nem lehet normál emberi beszélgetés, haverság?

Mert ha nem mondja, hogy barátnőt keres, és hogy téged akar párjának, akkor miből gondolod, hogy ez egy párkereső beszélgetés? Nekem meg se fordulna ilyesmi a fejemben hasonló esetben.

2019. júl. 13. 09:59
 15/31 A kérdező kommentje:

Itt nem ismerkedem mert ugy sem központi helyen élek. Szoval eleve a tàvolsàgokra is szürnöm kell.

Love.hu pl. Attol is helotom van mikor 500 km ekröl irnak amugy. Hogy az olyanok aztan tenyleg mit akarnak.

14. En ugy kepzelek el netes ismerkedest mint pl volt onnan baratom hogy par soros chateles utan felhivott (ez olyan ritka ha vki felhiv hogy kb 400 bol egy), es hosszasan beszelgettünk es a talalkozorot is ö hozta fel magatol. A randin nevettünk hülyültünk abszolut passzoltunk ment minden a maga modjan.

De alapvetöen a talalkozo temat is kerülik szinte en erzem magam a ffi helyebe mintha nekem kellene öt erre megkerni. Aztan szandekosan nem veszik a lapot mikor pl azt ecsetelem mikor vagyok szabad mikor mennék akàr koncertre nem tudom kivel menjek stb-re

2019. júl. 13. 10:05
 16/31 A kérdező kommentje:

Én nem chatpartnert keresek.

Annak nem is làom amugy értelmét. Nem is értem. Nekem nem ad semmit.

2019. júl. 13. 10:08
 17/31 anonim ***** válasza:

15 : Igen, ezért mondom, hogy ezek a beszélgetéseid nem pérkapcsolati célú beszélgetések. Ezek a férfiak nem keresnek társat, hanem egy haver vagy nekik, egy ismerős.

Más lenne a helyzet, ha TE kifejeznéd, hogy társat keresel és őbenne potenciális lehetőséget látsz.

De valószínűleg nemsemleges témákról beszélsz, szellemi és érzelmi dolgokról, és nem szerelmi partnernek mutatod magad az ő számára. Megjegyzem, attól még ő egyáltalán nem biztos, hogy akarna tőled valamit.

Különben az észrevételed jó, a férfiak nagy többsége nem vágyik szerelmi kapcsolatra. Ez nem alapértelmezett dolog, én is azt feltételeztem korábban, de ez nem így van sajnos. Rengeteg embert egyáltalán nem érdekel ez a téma. Sajnos nagyon későn jöttem erre rá, tudtam volna célirányosabban keresni, ha ezt korábban tudom.

2019. júl. 13. 10:09
 18/31 anonim ***** válasza:

Most van online valamelyikük, akivel beszélgetsz?

Megkérdeznéd a kedvemért, hogy vágyik-e szerelmi kapcsolatra és az milyen legyen? Nyugi, nem fognak arra gondolni, hogy azért kérded, mert te akarsz lenni az.:)

Szóval nem ciki.

Kiváncsi vagyok.

2019. júl. 13. 10:12
 19/31 anonim ***** válasza:

Különben az a hiba a dologban, hogy NEKED nincsen elég nagy szerelmi önbizalmad.

Akinek van, az nem chatelne hetekig úgy, hogy a partnerről ne derítené ki ezeket.

;)

Ha te tudnád, hogy ő nem keres partnert, akkor már rég nem beszélgetnél vele, nem igaz?

Egyszerűen csak féltél kideríteni.

2019. júl. 13. 10:15
 20/31 anonim ***** válasza:

# 9 Nekem jó így és mindig sikerült normális nőt kifognom.

Látod a kérdezőt is, ha nem haladnak az a baj, ha szexről beszél az a baj, semmiről nem beszél az a baj.

A szexről ne beszéljen, de annyira oda van érte, hogy kalandokba is belemenne érte.

Én mindig úgy voltam, aki komolyat akar, annak kell rá időt szánni. Különben gyors találkozás, gyors szex és gyors búcsúzás.

2019. júl. 13. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!