Lányok, nagy hátrány lehet az ismerkedésnél, hogy relatíve alacsony vagyok? 20/F (170 cm)
hát ha akkora lányt találsz, mint én, akkor nem :DDD Lehet előnynek is mondani.
egy 160cm "magas" lány :DD
Számomra nem hátrány. Főleg, ha a pasit sem zavarja, tehát nem fog arra kérni, hogy ne vegyek soha magassarkút. Nincs kisebbségi komplexusa emiatt.
170cm 20/N
ellenben csinos a magassarkú!
Én pl a magasabb férfiakat kedvelem, de az átlag az 170cm pasiknál ahogy észrevettem az utcán,metrón stb,szóval nem hátrány.
Kedveske, ne haragudj, de neked a bunkó stílusoddal lehet a gond, nem a magasságoddal. Ha megnyerő személyiséged és stílusod lenne, nem számítana milyen magas vagy!!! Higyj nekem, mert mint írtam 170 cm vagyok, de tetszett már 160 magas pasi is.. na oszt mi van? Még gazdag sem volt.
És alkalmakkor azért hordok magassarkút (nem 10 cm+ tűsarkút), mert csinos, elegáns, és Én Szeretem. Aki így kezd, hogy mi az hogy én magassarkút húzok, légyen az egy évben max. 5-ször, az már pattanhat is... Ha én elfogadok valakit, fogadjon el ő is engem. Ne basztasson engem, hogy ő ekkora, én meg akkora, és ne merészeljek még magasabb lenni, mert az milyen ciki már... Az ilyen ember nem csak ebbe fog belekötni.
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!