Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél mi lehet az ika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mi lehet az ika annak ha a srac "alacsony höfokon ég"?

Figyelt kérdés

Tegyük fel nem arrol van szo hogy van vkije

De többször megfigyeltem azok akikkel lehet beszelgetni (azaz nem ugy kezdik mit szeretek az àgyban es egyéb tahok), szoval akik értelmesen, kulturàltan ismerkednek, azok vagy bizonytalanok, vagy folyamatosan odàzzàk a személyes talàlkozot, képesek honapokonat olyanokrol beszelgetni hogy hogy telik a napom/napja, azaz a semmiröl közömbösen.

Az ilyen sràcok nem érzik azt hogy kell egy nö, majd meghalok mar nelküle, vagy impotensek, vagy nincs bennük tesztoszteron ami adna vmi adrenalint, vagy valami belsö hajtoeröt vagy barmi?

Igy màr ahhoz kepest hogy komolyat keresek de màr rakenyszerülök alkalmi kapcsolatot keresökre is, egy ilyennel megbeszeltük a talalkozot, erre nem jön el illetve eltünt a netröl a tal. elött

Alapvetöen nem vagyok csunya amugy, vekony alkat, szökesbarna haj, amolyan àtlagos vagyok

Az ilyen minden mindegy sracok hogy tudnak egyedül elni? Bnö nelkül? Illetve huzni halogatni egy randit is es honapokig beszelni neten helyette a semmiröl?

Most is itt irogat az egyik hogy nagyijàhoz kiskutyàt visznek stb

Most komolyan. Hogyan kell ismerkedni neten?

2019. júl. 13. 08:52
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
* mi lehet az oka?
2019. júl. 13. 08:52
 2/31 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyeneknek van valakijük,tudom,hogy azt írtad nincs,de lehet.Én hónapokig beszélgettem így egy férfival.Ő is ugyan így csak beszélgetett.Nem akartam vele találkozni,mert tudtam hogy van nője,de azt mondta nemsoká vége ùgyis.Ami engem mondjuk nem hat meg,mert még tart.Szóval ez ment hònapokig,unatkozott,és közbe írogatott.

Ezen kívül azért,mert nem akar addig találkozni,amíg nem érzi a nagy hévet,vagy nem ismer meg eléggé.Vannak ilyen "fura" alakok,akik nem sietnek el semmit.Aztán meg néznek maguk elé,ha egyszer csak nem válaszolsz már.Pedig olyan jól elvoltatok,megvolt az összhang is.Nem is érti miért nem írsz.😊

És lehet,hogy másokkal is dumál,így képtelen lesz dönteni,vagy bármelyiket is jobban megkedvelni.Aztán ott van a jaj de nehezen szánja rá magá a valós találkára.

2019. júl. 13. 09:01
 3/31 anonim ***** válasza:
Ha fent van itt gyiken az illeto akkor serult, onbizalomhianyos, szorong, gorcsol, gatlasos stb. Nem hiaba van itt. O dugna, csak tudja hogy szuz es benazni fog, huzza halassza es meg jobban parazik a tematol aztan toketlen modjara csak hulyesegekrol beszel es inkabb halogat remenykedve hogy annyira beleszeretsz hogy nem erdekel teged az sem hogy milyen lesz a szex. Nagyjabol ennyi :) ezeket a fiukat neked kell iranyitanod ha a szemelyes talalkaig eljuttok, huznod kell be kell loknod az agyra es meg kell dugnod. Vagyis felalitod a fakat es beleulsz, maskepp nem fog menni mert magatol nem fog radmaszni mert annyit csalodott mar.
2019. júl. 13. 09:04
 4/31 anonim ***** válasza:

Nálam is mindig több hónapos beszélgetés után van haladás.

Hová siessek, mindig vannak olyan nők mint te is, akik azért közben szexelni akarnak. Vagy is a szex hiánya végett nem kell sietni.

2019. júl. 13. 09:14
 5/31 A kérdező kommentje:

Vicces hogy sir a legtöbb pasi h nincs senkije, amikor meg ott lenne, behuzzàk a kéziféket.

Amugy azoktol meg akik alja alpàri taho stilusban kapàsbol a szexet eröltetnék anelkül is hogy ismerne, azoktol mit lehet vàrni? Betegségeket? Màr ezen a rétegen is agyalok.

2019. júl. 13. 09:14
 6/31 anonim ***** válasza:
Kerdezo ne gorcsolj ennyire ra! Igy csak rosszat fogsz kifogni. Turelem, mai vilagban nehez a parkereses :)
2019. júl. 13. 09:16
 7/31 anonim ***** válasza:
Most azert fogsz kapni egy ket jo ajanlatot csak gyozd elfogadni :D
2019. júl. 13. 09:17
 8/31 A kérdező kommentje:

4. De akiknek vannak is futo hébe hoba kapcsolatai, nem birnak màst màr bevàllalni?

Ennyi megy? Heti egy-kettö?

Nem ertem

2019. júl. 13. 09:17
 9/31 anonim ***** válasza:
4# Nem a szex hiánya miatt sietne.Hanem így egy nagy langyos pisinek tűnsz,aki nem akar semmit.Mint a medence,ami jó hűsítőnek tűnik,alig várja az ember,hogy beleüljön a nyár közepén,és nem hogy hűsít,csak még roszabb lesz minden.
2019. júl. 13. 09:18
 10/31 A kérdező kommentje:

Mi az hogy "igy"?

Mert normalis stilusban akarok ismerkedni es nem pedig mint egy fizetös? Ezert langyosnak tünök?

2019. júl. 13. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!