Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a testsúly neked ha igen akkor, maximum hány kgos nővel jönnél össze?
Nekem az alkat számít. Ha a csaj 200 kilósan kecses és karcsú, bánja a fene. Ha 40 kilós lenne is zavarna, ha az én duplámra lenne felfújódva.
32/f
11: 200 kilósan kecses és karcsú akkor lehet, ha 3 méter magas. Az nem zavarna?
40 kilósan pufók meg 110 centisen lehet. Az mondjuk jó, mert állva pont le tud pillantani.
Megnézném azt a nőt, aki 200 kg-val karcsú, meg azt is, aki 40 kg-san dromedár🤣
Én 183/86 vagyok 43/F. Nálam az ideál mindig is 165/50 volt, +/- 2kg. Válogatós lennék? :D
Én pl. sosem ettem meg a zsíros húst, a kövérség minden formája taszít, mármint ha meg kell ennem, vagy nőben szexuálisan. Nálam ez nem divat, nem hype, én mindig is ilyen voltam. Már nem jövök össze senkivel, a feleségem is pontosan az általam preferált értékeket képviseli.
Nem számít, ha valamiért megőrülnék érte. De ne éljen egészségtelenül. Tehát lehet husisabb, de ne szemét kaján éljen és lehetőleg sportoljon valamit. 🙂 31F
Nagy test, nagy élvezet. Ne feledd!
Rengeteg vékony is szemétkaján él. Ismerek párat. Vékonynak vékony, de kizárólag zacskós "ázsiaitésztát" eszik, mert az menő meg mennyire japán.
(Na ja, mint a kungfu betűk)
Felőlem lehet akár 100 kg is, hogyha elég magas és formás hozzá. Tehát ne olyan legyen, mint egy labda.
Egyébként hogyha kiválasztanánk, hogy mik a "szemét" ételek, akkor már szinte csak zöldség és gyümölcs maradna. Vagy ha nem, akkor még a gatyánk is rámenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!