168cm-es felnőtt nőnek mennyi az a maximum testsúly, amivel még tényleg jól néz ki?
Az első elég jót írt, én vagy azt mondom, vagy passzolok, illetve behozom a különféle ízléseket is... Sokkal többel is lehet szexi valaki, de azért látszik, hogy hájas, azt hagyom.
70 kilósan s nem kigyúrtan persze szintén van felesleg, de egy nőnek jól eloszolva azért az még jól állhat, a genetika, testalkat sokat számít. Akinek a genetika nem OK ilyen szempontból, az néhány kiló plusszal is úszógumis.
Kedves utolsó!
A képen az első 70 kg, a második 61 kg. Ugyanaz a személy.
Na melyik a jobb??? nem hiszem, hogy a 61 kg-s
Az,hogy 70 kilósan kétszer akkora melle volt,még nem jelenti,hogy jobban is nézett ki :D mellesleg nem mindenkin így oszlik el 70 kiló,sőt,megkockáztatom,hogy a nagy többségen ennél sokkal előnytelenebbül.
Szerintem 60-65 kiló maximum ,persze ez csak az én ízlésem .
Kedves hatos!
Nekem egyik sem tetszik. Én 165 vagyok 55 kg. Izmos (konditerem), homokóra alkat, nagy mellekkel (saját), kerek fenékkel, vékony derékkal, lapos hassal.
Az első zsíros, a második olyan semmilyen
Egyikre sem szeretnék hasonlítani.
Na megint egy okos😂
Semmilyen six packom nincs, mert akkor oda lenne a nagy mellem.
Onnan tudom, hogy jó csaj vagyok, hogy mell és fenékkidobás, smink nélkül is nyomulnak, leszólítanak a pasik.
De a döntő bizonyíték a nők irigy nézése, viselkedése.
Az, hogy te a lógó tőgyű, plöttyedt seggű, beles zsírdisznókat tartod a férfiak álmának, hát hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!