Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy az átlagosnál jóképűbb, jó testű, sikeres férfiak is egyedül vannak?
Nem egyet ismerek akik 20-25 között vannak, külön élnek, saját kocsi, viccesek, sportosak.
Miért nincs barátnőjük?
Túl válogatósak lennének? És, ha nekik nincs akkor átlagosabb emberek, hogyan találhatnak párt?
Kedves 7#, 1#es vagyok, igen remekül kiforgattad a szavaimat. Szerintem rá is jöhettél, hogy nem vagyok magyar, ezért nem tudtam magyarabbul fogalmazni.
Másrészt, nem nem azt írtam, hanem, hogy a csajok a soundon vannak tosznak orrba szájba, igy kilove a csajok 2/3. A maradek kapcsolatban vannak, szóval minek is keressenek a helyes fiuk nőt?
Érdekes érvelés a nyelvbôl levezetni valaminek a jò, rossz, vagy ideàlis voltàt. Szerintem semmi értelme, ennyi erővel a bibliàra is hivatkozhatnâl.
Idealista vagy. Elég szubjektìv téma, szàmomra jobban működik külön.
Igen 21-es, nyilván...
Magyarországon él körülbelül 350 ezer 18-25 közti nő.
Biztosan ennek a 2/3-a, magyarán 230 ezren a Balaton soundon vannak...
(adatok, hogy hiteles legyen, és leellenőrizhesd)
Biztos...
Te tényleg ennyire egyszerű vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!