Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hány évesen lett először párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Én nekem még sosem volt pedig már 22 vagyok. Valami baj lehet velem ha még mindig nem jött össze?

Normális dolog hogy nem volt még?

Hátrány ha emiatt nincs tapasztalatom a lányok téren?

2019. júl. 12. 07:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én 22 évesen jöttem össze a barátommal, ő 23 volt, neki is első voltam. Nekem több barátom is van (fiú és lány is), akinek még nem volt kapcsolata egyáltalán :( Nagyon sok múlik szerencsén is, én azt látom, hogy hiába van valakinek szakmai sikere, egzisztenciája stb. nem jelenti azt, hogy a magánéletben is sikeres lenne sajnos.

26N

2019. júl. 12. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Az első 21 évesen volt. Abszolút megérte várni rá.
2019. júl. 12. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
21 voltam. Nekem ő volt az első, neki már volt előttem barátnője. A kapcsolat azóta is tart, már 6 éve.
2019. júl. 12. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, hogy valakinek még nem volt. Ez még nem jelenti azt, hogy bármi probléma lenne veled. Nekem is csak egy pár hónapos kapcsolatom volt 16 évesen, bár azt legszívesebben inkább teljesen elfelejteném. 18/L
2019. júl. 12. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!