Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen lett először párkapcsolatotok?
Én nekem még sosem volt pedig már 22 vagyok. Valami baj lehet velem ha még mindig nem jött össze?
Normális dolog hogy nem volt még?
Hátrány ha emiatt nincs tapasztalatom a lányok téren?
Szia
Nem tudom ezzel mennyit segítek, lévén, mert lány vagyok. Bár fiú barátaim vannak, ezért van rálátásom kicsit.
Nektek nehezebb párt találni. Mi válogatunk, sajnos elég sokat és nem is vesszük észre, ha valaki normális. Inkább csak belehajszoljuk magunkat egy csalódásba. Nagyon, nagyon sokszor.
Én 16 évesen voltam először kapcsolatban. Gyerek szerelem volt, nem bánom.
Úgy igazán 19 évesen volt a nagy szerelem. A srác akkor volt 26 éves. Neki 19 évesen volt az első kapcsolata.
Öcsém most 20 éves és igazi kapcsolata még nem volt...
Mindenki máskor érik meg erre.
Mit vagy hogyan csinálsz, amiért úgy érzed neked nem megy?
"nem is vesszük észre, ha valaki normális. Inkább csak belehajszoljuk magunkat egy csalódásba."
Én is így látom, hogy a legtöbb lány csak a menő fiúkat veszi észre, aztán sír ha megcsalják. A normálisak meg egyedül vannak, pedig ők sokkal jobban meg tudnának becsülni egy lányt.
25 voltam, a vőlegényem 24, most 30 vagyok és októberben házasodunk.
Az egyik barátnőm most ment férjhez az első barátjához, 28 évesen ismerte meg. De olyan ismerősöm is van, aki 19 évesen már házasodott és 20 évesen anya lett.
Nincs veled semmi baj. Nyugi.
Nekem 16 évesen volt az első barátom, de pl a bátyámnak 26 évesen (azóta a felesége, van már gyerekük is).
Bátyám mindig azt mondta, hogy nem talált olyan lányt, akivel tökéletesen összepasszoltak volna, pedig sokat randizott, aztán a semmiből betoppant a sógornőm.
Kicsit irigylem, mert közben én meg nem tudok jól választani, egyik kapcsolatból a másikba esek, egyik se tartott sokáig. Most ért véget a leghosszabb kapcsolatom másfél év volt. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!