Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 174 cm magas, mackós, mamahote...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

174 cm magas, mackós, mamahoteles férfiként van esélyem átlagos (nem kövér) barátnőt találni?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, szűz és csak 14 cm a farkam. Állítólag ez átlag méret vagy csak félrevezetik az embereket hogy kevesebb legyen ez miatt depressziós. Jól gondolom?
2019. júl. 11. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem kellenél, mrt válogatsz, hogy neked nem kell kövér nő. Meg biztos nem laknék együtt anyádékkal. Meg a farkad is apró.
2019. júl. 11. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hahahahaha :D Kövér csaj sem lesz kövér férfivel."

Jó hogy mondod. Ezek szerint az eddigi életem illúzió volt.

2019. júl. 11. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
#10-es, legalább a fiadnak van esze, tudja hogyan kell csajozni. :-)
2019. júl. 11. 14:22
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
Ne legyél lusta, nyissál meg valami jó zenét a youtubeon aztán kezdj el edzeni, pár hónap alatt kilököd magad aztán máris jobb lesz minden. Azzal meg ne foglalkozz hogy szűz vagy, mindenki pont leszarja.
2019. júl. 11. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

26 évesen nem gáz a mama hotel,de amúgy én szempontomból alapból nem lenne gáz még akkor se ha 35 lennél. Csak akkor lenne gáz,ha összejönnénk és nem lennél hajlandó velem együtt keresni egy lakást,na úgy gáz. De amíg nincs senkid szerintem abszolút nem gáz,hogy inkább félreteszed a pénzedet. Miért laknál full egyedül egy baromi drága albiban? ha lesz párod bőven ráértek együtt mozdulni valamerre.

A farkad meg háát van ennél kisebb másanak. Annyira nem iszonyat gáz,sztem ez a határ még belefér.Meg ha lesz bartánőd és x hónap után sor kerül a dolgora biztosan nem fog kidobni miatta,még szóvá se fogja tenni.

Mackós mit jelent? 150kg? az már gáz,kezdj el diétázni,ha nem sportolsz is simán le tudsz fogyni pár hónap alatt...

2019. júl. 11. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:
95%
A hozzáállásoddal van baj. Igények vannak, de 0, amit mutatsz.
2019. júl. 11. 16:54
 17/17 anonim ***** válasza:
94%
Hozzád hasonló nő nem jó?
2019. júl. 11. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!