Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok jóképű akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jóképű akkor sosem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt még. De még rámnézni, megnézni sem szoktak a lányok.

Emellé még csendes is vagyok. Szóval tényleg esélytelennek érzem.

Engem megtalálhat valaha a szerelem?

2019. júl. 11. 11:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak a "csendességeden" nem változtatsz sürgősen, akkor nem.
2019. júl. 11. 11:31
 2/19 anonim ***** válasza:

Azért nincs ám ég itt a világvége:)

Szeresd magad és ások is szeretni fognak.

Nem a jóképűség a fontos hanem a kisugárzás.Esküszöm ha azt sugárzod, hogy csúnya vagyok, nem szeretem magam akkor mindenki ezt fogja hinni rólad. Én olyan csávókat szoktam látni pénz, meg jókép nélkül barátnővel, hogy ihaj, és ég szereti is meg gondoskodik is, meg félti is a csaja egyiket másikat. Szóval bent rendet rakni és útra fel.

2019. júl. 11. 11:32
 3/19 anonim ***** válasza:
2-es vagyok...néha kimaradt az m betű..bocsi:)billentyűzet hiba:)
2019. júl. 11. 11:34
 4/19 anonim ***** válasza:

Miért kell kötelezően belenevelni mindenkibe, hogy a túlharsány "hallod gecc" stílus az a "nagyon jó"?

2019. júl. 11. 11:38
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

"hogy a túlharsány "hallod gecc" stílus az a "nagyon jó""

Légy szíves, idézd, hogy pontosan hol írtam ezt.

2019. júl. 11. 11:43
 6/19 A kérdező kommentje:

1 es.

De ezen hogy lehet változtatni?

Igazából én jól érzem magam így, de egy lány nagyon hiányzik.

2019. júl. 11. 11:45
 7/19 anonim ***** válasza:

Jó, akkor te éppen most nem, de rengetegen mondják, hogy az a "jó" stílus amit a "nagyarckodó" "nagyon menő" "ultra laza" srácok csinálnak.

Én is halk vagyok, mégis vannak ismerőseim, mégha nem is sok. De sosem tudnék harsánykodó vagy ilyen "hű de nagyon menő" lenni. Nem is akarok, az már nem lennék én.

De TE pontosan mit értesz ezalatt, hogy "ne legyen csendes"?

2019. júl. 11. 11:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen passzív vagy, akkor elég kevés az esélye, hogy odamegy hozzád ismeretlenül egy lány és megkér. Ha azért szoktál minimális társadalmi életet élni, csak a feltűnősködést a hangosabb barátaidra hagyod, akkor jóval nagyobb esélyeid vannak, de néha nem árt egy leheletnyi bátorság, pl. ha rámosolyogsz valakire. A rondaság nem kizáró ok, ha körülnézel, hát sok nagyon ronda ember valahogy mégis úgy tűnik, jól érzi magát a bőrében és van párja is.
2019. júl. 11. 11:46
 9/19 anonim ***** válasza:
58%
Küldünk zsepit
2019. júl. 11. 11:54
 10/19 Halmai Annamária ***** válasza:
65%

nem az a baj hogy nem vagy jóképű hanem hogy várod hogy a szádba repüljön a sült galamb.

nem fog.

2019. júl. 11. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!