Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok volt már "burnout"-szindrómátok?
Amikor van egy hosszabb kapcsolatod, kudarccal végződik és utána hiába próbálsz valamit alkotni, egyszerűen kihaltak belőletek az érzelmek.
Ez tart kb. 3 éve egy 2 éves kapcsolat után.
Nem depresszióról beszélek, mert életkedvem az van, de ez a fránya párkapcsolatosdi...
Randiztam is már, de egyszerűen sem magamtól, sem ösztönből nem tudok adni a nőknek semmit.
Hiába vittem őket jobbnál jobb programokra (magas tátra wellness, vagy balatoni vitorlázás pl amik most eszembe jutnak), hiába csillogott a szemük, nekem volt kellemetlen, hogy az őszinte örömüket amikor kimutatják, valahogy úgy reagáljam le, hogy nem bántom meg őket...
Tapasztalat, megoldás valaki?
Ja és 28 éves férfi vagyok ha esetleg érdekel valakit.
Nagyon szerettem az illetőt. A baj, hogy most is, bár ő valami ócska indokkal kizárt az életéből. Lényeg, hogy csak én vagyok a rossz, gonosz.
Egy éve minden áldott nap gondolok rá, holott nem értékeli, és nem érdemli meg. Közben tettem komoly lépéseket, hogy túl legyek rajta. Erőltetem a kapcsolatosdit, közben meg széthullok belül. Programok, csavargás, élmények - így telnek a hétvégék. Mégis hiányzik valami. Belőlem kihalt a szerelem. Pedig lenne pasi. Csak bennem jó ideje meghalt valami. Az a nő, aki mindig jó reggelt kívánt, aki minden este írt, aki képeket küldött, aki várta, hogy talán egyszer a másik többet lát benne. Nagyon nem így lett.
Nekem nem is kéne senki. Úgysem tudok érezni.
Én egy hosszabb párkapcsolat után vagyok, de azóta valami mintha megreccent volna bennem. Társkeresőkön ismerkedtem, és jobbnál jobb nőket ismerek meg, okosak, csinosak, kedvesek, lelkesen írnak nekem oldalakat, és amikor már eljutnánk a találkkozáshoz, finoman leépítem őket, mert tudom, hogy úgysem akarnék tőlük semmit. Nem akarok nekik csalódást okozni, nem akarom, hogy fellángoljon valami bennük, amit én jeges vízzel oltanék el. Nem érzem magam képesnek a szerelemre, félgőzzel, pláne teljesen gőz nélkül, unottan meg nem érdemes belemenni egy párkapcsolatba.
Ilyenkor szerintem nem lehet mást tenni, csak élni az életet, más területekre koncentrálni, munkára, hobbira, társaséletre, önfejlesztésre, talán hónapok vagy évek múlva aztán az ember újra képessé válik a szerelem érzésére. De lehet, hogy már kinőttem ebből a korszakomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!