Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek ha nincs pénzem prostira? 39F
Lómaszkban se vállalta?
:D
Pedig szerintem lett volna milliós nézettsége is. Egy országnyi ember drukkolt volna neki. Online fogadásokkal, csetszobákkal... talponálló kocsmákban focimeccs helyett ment volna a live stream és küldtük volna a kőbányait mellé :'D
De lehet :D
Balázs szüzessége előbb veszti el Balázst, mint fordítva.
Egyszer felajánlottam neki én is némi pénzt, meg hogy csapassunk egy görbe estét csajokkal az éjszakában. Egy ilyen kelebbel mutatnozni mekkora récemágnes már. :D
... de nem. Hajthatatlan.
Ez most komoly?Te ezért dolgozol,hogy prostizhass? Tiszta szégyen...komolyan. Nemtudom mennyire vagy tisztában a dolgokkal,de tudod,kint az utcán vannak azok az izék,van amelyiknek hosszabb a haja van amelyiknek rövidebb. Kisebb-nagyobb mellel rendelkeznek és kivétel nélkül mindnek női nemiszerve van. Na ,azok nők. Ugyanúgy mint a prostik,csak esetleg egy tartalmas beszelgetés és 2 -3 alkalmas kávézás után ugyanazt tudsz csinálni velük mint a prostikkal,annyi különbséggel,hogy nem 40 ezer az 1 óra. Sőt...
Bár a prostifüggőséged tudatában nekem akkor sem kellenél ha aranyrögök hullanának a farkadrol.
"Na ,azok nők. Ugyanúgy mint a prostik,csak esetleg egy tartalmas beszelgetés és 2 -3 alkalmas kávézás után ugyanazt tudsz csinálni velük mint a prostikkal,annyi különbséggel,hogy nem 40 ezer az 1 óra"
Igen, hallgathatjuk a Maradjunk csak baratok c. brazil filmsorozat 258 reszet evtizedeken keresztul :)
"Igen, hallgathatjuk a Maradjunk csak baratok c. brazil filmsorozat 258 reszet evtizedeken keresztul :)" => Mindtől?
Ott akkor valakivel nagy probléma van...
(A kérdezővel is mondjuk....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!