Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ereznel, ha egy ember akivel mar egy honapja egyutt lennel, , egyszer csak szo nelkul eltunne?

Figyelt kérdés
1 honapja egyutt vagyok egy ferfival, aki egyszer csak eltunt.Nem reagal semmire, nem nezi meg az uzeneteimet.Viberre be jelentkezett azota.Ez volt 3 napja.Nem vitaztunk, semmi nem tortent.
2019. júl. 8. 03:47
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Viberre be sem jelentkezett azota.Igy akartam
2019. júl. 8. 04:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha par het mulva elokerul ne foglalkozz vele. Masik csaja is van
2019. júl. 8. 06:24
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom letiltott.Aki eltůnik az tesz rád.ROsszul érintene,mivel már történt ilyen.
2019. júl. 8. 07:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem gondolja veled komolyan. Sajnálom.
2019. júl. 8. 07:47
 5/16 anonim ***** válasza:
24%

Szólnék a rokonainak, hogy aggódom érte.

Persze nem 3 nap után, de úgy 7-10 nap után mindenképp.

Aztán továbblépnék.

2019. júl. 8. 07:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy voltatok együtt?Semmi egyéb elérhetőségét nem tudod, pl. telefon, hol lakik stb.?

Ha igen, hívd fel, keresd meg,és ha nincs olyan baj ami indokolná (pl. betegség)az eltűnését akkor felejtsd el.

Bár ha napi kapcsolatban álltatok az egy hónap alatt nem tudnék olyan indokot elfogadni ami mentesítené az alól,hogy egy üzenetet nem küld legalább.

2019. júl. 8. 08:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Az egy hónap még semmi.

Bannolt, ennyi voltál. Fejtsd el lépj tovább. Talált másik csajt.

2019. júl. 8. 09:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Na leirom hogy mi tortent bar ezt szerintem senki nem fogja elhinni annyira nonszensz.Pentek este talalkoztunk utoljara,es akkor kerte, hogy hadd rakja be a telefonjat az automba a pici retikulombe,nehogy elhagyja.Utana felmentunk hozza, de a telefon a kocsimban maradt.En a hetvegen a Balatonon voltam a szuleimmel, es ezt a pici retikult nem hasznaltam.azaz a telefonja egesz hetvegen a kocsimban volt!De en nem emlekeztem ra!Aztan egesz hetvegen irogattam hivogattam viberen de semmi!Majd vasarnap este hazaertem a Balcsirol, es ugye mindent kipakoltam!Akkor lattam a telefonjat!Az allam leesett azonnal elutaztam hozza 100 km re lakik, es bedobtam a postaladajaba a telot mert nem volt otthon!Erre mikor megtalalta tudjatok mit irt??idezem:Remelem soha tobbet nem latlak!Nem hiszek neked!2 napig nem erdekelt mi van velem!Es mindenhonnan letiltott!!!Szerintetek?Az agyam eldobom!!
2019. júl. 8. 09:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Ugyan azt.Így kell kitervelni egy szakítást,valami hülye okot gyártani,de közben ez csak a terv része volt.
2019. júl. 8. 09:31
 10/16 peca1000 ***** válasza:

Ez egy idióta hülyegyerek, az ilyet el kell zavarni nagyon gyorsan.

Hogy tudtad volna elérni, ha náladhagyta a telóját?

2019. júl. 8. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!