Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfelejtette az első randit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtette az első randit. Ti adnátok második esélyt?

Figyelt kérdés
23/N
2019. júl. 4. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

én nem. ha elfelejtette, akkor vagy én lettem volna a 6. randija a héten vagy nem érdekeltem, max egy numera erejéig.

ha engem érdekel valaki, akkor gondolok már előtte a randira, várom, hogy találkozzunk. és én is feledékeny vagyok, de ilyenkor lehet küldeni egy üzenetet, hogy "5 vagy 6 órát beszéltünk meg"?

2019. júl. 4. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez később mekkora fegyver lenne a kezedben poénkodás terén. Gondolj bele hogy még 10 év múlva is mondhatnád neki, hogy "persze biztos minden rendben lesz, végülis az első randinkat is simán elfelejtetted" :D
2019. júl. 5. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
Azért nem mindegy, hogy elfelejtette, vagy mondjuk elnézte az időpontot, vagy ilyesmi. Nem lényegtelenek az okok és a körülmények.
2019. júl. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!