Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette az első randit. Ti adnátok második esélyt?
Figyelt kérdés
23/N2019. júl. 4. 09:40
1/13 anonim válasza:
Ha elég jo indoka van pl meghalt valaki vagy hasonlo de pusztán feledékenység ból nem nem adnék neki újabb esélyt pedig férfi vagyok!
2/13 anonim válasza:
ELFELEJTETTE. Ez nem azt jelenti,hogy közbejött valami, egyszerűen elfelejtette. Tehát nem volt Neki olyan nagyon fontos,hogy találkozzon Veled. Ha az lett volna számolta volna a perceket mikor láthat.
Alaposan tepernie kellene nálam azért a második randiért...amit nem zárná ki azt,hogy nem adnék második esélyt, de kicsit azért bizalmatlan lennék.
3/13 anonim válasza:
Ha van kedvem hozzá,akkorigen,ha nem,akkor nincs több esély.
4/13 anonim válasza:
Én nem adtam. Ha amúgy egy összeszedett ember képét hozta volna, valószínūleg adtam volna, de ez már csak a pont volt az i-re, így megkértem, ne keressen többet.
5/13 anonim válasza:
Normális esetben az ember készül ilyesmire, fontos dolog. Ha el lehet felejteni, akkor eleve nincs készülődés, nyilván nem fontos számára.
6/13 anonim válasza:
Attól függ. Ha az előzmények alapján szimpi volt, akkor adok neki még egy esélyt. Ha nem fogott meg benne sok minden, akkor hagyom a fenébe.
7/13 anonim válasza:
Én adnék :)
Csak mert tudom néha az én agyam is akár a szita 🤣És ez nem az ellen irányul akivel találkoznék hanem cska ilyen vagyok
8/13 anonim válasza:
Ha valami nyomós oka volt, akkor adnék. Halál, baleset stb. Egyébként nem. A tisztelet teljes hiánya, hogy elfelejt és rabolja más emberek értékes idejét, ami már soha nem jön vissza. Ha ezt megteszi veled és ettől függetlenül belemész a randiba, megtanulja, hogy ezt veled meg lehet csinálni és nem tanulja meg, hogy a tetteknek következménye van.
9/13 anonim válasza:
25F, mindenkinek igaza van, DE férfiként azt javaslom, te magad gondold át milyen élete lehet, mert nekem is van, hogy egyszerűen annyira összejön egy nap, hogy mondjuk 1x kajáltam egész nap... én is felejtős típus vagyok ezer éve tudom, hogy naptárt kéne használnom de nem teszem... ne az itt olvasottak alapján dönts, ha szimpatikus igenis tessék elmenni egy második randira és határozottan kedvesen megkérdezni ez mért volt, nem mind1 neked azaz 1 óra hossza az életedből? legalább vacsizol egyet meg szerintem azért kíváncsi is vagy...bármi lehet nem mindenkinek abból áll az élete, hogy felkel dolgozik eszik aztán lefekszik....
10/13 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy elfelejtette. Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!