Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a fiúk/férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a fiúk/férfiak, hogy utálják a sminkelt lányokat közben többnyire azokat nézik meg akiknek vakolat van a fejükön?

Figyelt kérdés

És akik nem használnak azokat észre sem veszik?

20/l

2019. júl. 3. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem értenek a sminkeléshez, női szépségápoláshoz. Az olyan kérdéseknél, amik arról szólnak, hogy a férfiaknak milyen az "átlag, természetes nő" sorra linkelnek topmodelleket, nyilvánvalóan profi fozózáson készült képeket egyértelműen sminkelt, plasztikázott nőkről. A "természetes smink" nekik nem tűnik fel, azt hiszik, hogy az illető nő így néz ki, ha reggel kikel az ágyból. Csak a szembetűnően ízléstelen, feltűnő sminket, pl a vörös rúzst, szemöldök végével összeérő, ujjnyi vastag tusvonalat, 15 centi hosszú műszempillát veszik észre.
2019. júl. 4. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Én az agyonsminkelt nőket azért szoktam hosszabb ideig bámulni, hogy legyen időm a belső képszerkesztő szoftveremmel analizálni hogyan is nézne ki smink nélkül. Sajnos így is csak 50%-ban van fogalmam arról, mennyivel lenne rondább. Ha nem kapok magamban megnyugtató eredményt, akkor a legalsó kategóriába kerül
2019. júl. 4. 09:02
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Azért mert nem látják a sminket. Persze hogy nem tetszik nekik az a smink ami olyan szrul van megcsinálva hogy még ők is észre veszik.

A szép smink egy férfi szemében nem smink. Ennyi a lémyeg. 11-es nagyon jól leírta.

2019. júl. 5. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:
#9: Nem kérek mindenről statisztikát. Tegnap vagy tegnapelőtt írtam egyedül, amikor egy nő elkezdte szidni a férfiakat, hogy köztük több a munkanélküli. Bocs, kicsit unalmas az oldalon 1-2 ember általános rinyája mindenről.
2019. júl. 5. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Stílustól és személyiségtől függ. Black metalos/goth csajnak a 2 kiló vakolat kifejetetten "kellék", jól áll. De ha csak úgy felken valaki 2 kiló sminket ami egyáltalán nem is illik hozzá, csak "menő és láttam a hogyanlegyekjónő oldalán" az gáz!
2019. aug. 3. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!