Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért köszönt másodszorra egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köszönt másodszorra egy idegen lány?

Figyelt kérdés

Sose láttam ezelőtt, télen jövök haza fele gyalog a lány meg felém biciklivel és rám köszönt helló én is helló.

Tegnap is láttam a házuk előtt sétált (valahonnan ment haza), én meg bringával siettem. Ma reggel ő sétál házuk előtt(valahonnan ment haza) én meg az unokaöcsémmel sétálunk a túlsó oldalon a járdán, és köszönt nekünk a lány sziasztok én meg szia.

Most már legalább tudom melyik házban lakik.

2019. júl. 3. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Halálosan szerelmes beléd, ha télen is köszönt egyszer, meg most is.

VAGY

2. Nem szerelmes beléd, csak nem akar szó nélkül elmenni melletted, ha már egy környéken laktok, és időnként találkoztok.

2019. júl. 3. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet ismerős vagy neki valahonnan.

Nem tudom miért kell mindent túlgondolni.

2019. júl. 3. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha már úgyis köszöngettek, beszélhetnétek is.

Mondjuk megkérdezed honnan ismer. Lehet te is tudod ki ő, csak 12 éves volt mikor találkoztatok és azóta nagyon megváltozott.

2019. júl. 3. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha odamennel és köszönnel, majd megkérdezed hogy ismer-e valahonnan? Mosolyogj közben. Ha hebeg-habog, hívd el fagyizni, inni, enni valamit.
2019. júl. 3. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Udvariasságból köszön, mert valszeg a környéken lakik. Egyébként ha legközelebb is köszön, szólítsd le, hogy ismeritek e egymást valahonnan.
2019. júl. 3. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!