Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha egy idegen ajándékot adna nektek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, azonban munkaidőben nem tudom elhivni munkájából kifolyólag. Szóval arra gondoltam, hogy mivel ugyis itt a karácsony, meglepem valamivel, hogy lássa, érdekel engem. Látásból ismer, de nem tudom hogyan reagálna. Köszi a segítséget előre is!

2016. dec. 18. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ismeretlenül ne kötelezzen le senki.
2016. dec. 18. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem fogadnám el.
2016. dec. 18. 14:08
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Kényelmetlenül érezném magam, és nem szívesen fogadnám el. Máshogy jelezd, hogy érdekel téged.
2016. dec. 18. 14:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem lekötelezni akarom. Sajnos nemigen tudok más módot arra, hogy közeledjek felé :/
2016. dec. 18. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
És ha meghívnád egy kávéra mondjuk?
2016. dec. 18. 14:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem tudok vele személyesen beszélni, mert egy elszigetelt részén dolgozik a cégnek aminek az alkalmazottja
2016. dec. 18. 15:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Én mit meg nem adnék érte... nagyon örülnék egy ilyen meglepetésnek. Nagyra értékelném ezt a cselekedetet, főleg, ha számomra is szimpatikus lenne az illető. :) Egyébként nem a drága ajándék a lényeg(egyáltalán nem! legyen az csak valami apróság...), itt a gesztus a lényeg. ez egy kedves gesztus lenne tőled, szerintem is egyik jó módja ez a közeledésnek, ismerkedésnek... hátha kialakul valami köztetek! Szurkolok! :)
2016. dec. 18. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Ajándékot át tudsz neki adni, de egy kávéra nem tudod meghívni? Nem értem hogyan lehetséges ez.

Én kaptam már ajándékot idegentől, ráadásul az utcán. Utána szinte minden nap megvárt ott, rettentő kínos volt. Ha meg éjszakás voltam, és reggel nem mentem arra, megkérdezte hol voltam. A végén már szinte menekültem előle.

2016. dec. 19. 02:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Az ajándékot el tudom küldeni neki egy kollégáján keresztül, de elhivni nem akarom így, elvégre nem vagyunk már gyerekek. És természetesen én nem.követném ilyen elég fura, már-már beteges módon
2016. dec. 19. 06:14
 10/12 anonim ***** válasza:

"... de elhivni nem akarom így, elvégre nem vagyunk már gyerekek."

Nem értem akkor mi a célod az ajándékkal. Nem piszkálódásból, hanem tényleg, mit vársz az ajándékozástól?

"Szia! A Molnár Géza, aki a számlázási osztályon dolgozik, azt mondta adjam ezt oda neked."

Mit kéne ezzel kezdenie? Ki az a Molnár Géza? Hogy néz ki? Hogyan lehetne neki megköszönni? Induljon el keresgetni egy embert a számlázási osztályon, akiről azt se tudja, hogy néz ki? Vagy üzenjen vissza a küldönccel? Hívjon el ő egy kávéra hálából?

Szerencsétlen lánynak főhet a feje.

Szerintem akkor még mindig jobb lenne, egy levelet beküldeni neki, amiben bemutatkozol, én elmondod, hogy szeretnéd megismerni, és megadsz egy e-mail címet vagy telefonszámot. Nincs benne semmi gyerekes. De azt is megteheted, hogy megvárod munka után, amikor kijön, és elhívod valahova. Biztos össze szoktatok néha futni, hiszen különben nem is tudnál róla, hogy ott dolgozik.

2016. dec. 19. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!