Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha egy idegen ajándékot adna nektek?
Ajándékot át tudsz neki adni, de egy kávéra nem tudod meghívni? Nem értem hogyan lehetséges ez.
Én kaptam már ajándékot idegentől, ráadásul az utcán. Utána szinte minden nap megvárt ott, rettentő kínos volt. Ha meg éjszakás voltam, és reggel nem mentem arra, megkérdezte hol voltam. A végén már szinte menekültem előle.
"... de elhivni nem akarom így, elvégre nem vagyunk már gyerekek."
Nem értem akkor mi a célod az ajándékkal. Nem piszkálódásból, hanem tényleg, mit vársz az ajándékozástól?
"Szia! A Molnár Géza, aki a számlázási osztályon dolgozik, azt mondta adjam ezt oda neked."
Mit kéne ezzel kezdenie? Ki az a Molnár Géza? Hogy néz ki? Hogyan lehetne neki megköszönni? Induljon el keresgetni egy embert a számlázási osztályon, akiről azt se tudja, hogy néz ki? Vagy üzenjen vissza a küldönccel? Hívjon el ő egy kávéra hálából?
Szerencsétlen lánynak főhet a feje.
Szerintem akkor még mindig jobb lenne, egy levelet beküldeni neki, amiben bemutatkozol, én elmondod, hogy szeretnéd megismerni, és megadsz egy e-mail címet vagy telefonszámot. Nincs benne semmi gyerekes. De azt is megteheted, hogy megvárod munka után, amikor kijön, és elhívod valahova. Biztos össze szoktatok néha futni, hiszen különben nem is tudnál róla, hogy ott dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!