Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiakról akik inkább maradnak hosszú éveken át egyedül, akár szex nélküli is, minthogy lejjebb adnák az igényeiket?

Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 21:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
13. Melyik a jobb elmegy a fiatalság soha nem lesz párod gyereked stb. Vagy lejjebb adtad az igényeket és lett egy barátnőd majd feleséged és gyereked.... hurrá....., viszont nagyon minimális a vonzalom és csak el vagy mellette, mert nem ő volt neked az igazi hiszen lejjebb az igényeket
2019. júl. 3. 06:58
 22/23 anonim ***** válasza:

Mert egy alap Diplomát azt aztán nagyon nagy szám megugrani igaz ?

Mondjuk a biológus barátnőmnek valahogy mégiscsak sikerült.

Gondolom a te logikád szerint álltam volna le azonnal az első 8 osztályossal és örültem volna hogy legalább magyarul tudd írni / olvasni.

HURRÁ !

2019. júl. 3. 18:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Harmincas vagyok, ha eddig eltelt, kibírtam, akkor ez után is ki fogom. Lejjebb adni biztosan nem fogom, mert nem tartom nagynak az igényeim. Olyan nőt szeretnék, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Ez nem nagy igény. Attól mert összejöhetnék a 60 éves fogatlan Gizike nénivel, még nem fogok, nincs hozzá gusztusom. Nem, inkább teljen el az idő egyedül.
2019. júl. 28. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!