Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiakról akik inkább maradnak hosszú éveken át egyedül, akár szex nélküli is, minthogy lejjebb adnák az igényeiket?

Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 21:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Mivel a boldogság belülről fakad, így nincs szükségem senkire. Ha lesz olyan nő, aki vonzó lesz számomra, és én is vonzó leszek számára, akkor vele szívesen összejövök. Addig pedig boldogan élek egyedül.

Az emberek 80%-a azért kapcsolatfüggő, mert attól várja a boldogságot, a biztonságot, a beteljesülést. Csak egy kapcsolatfüggő jön össze olyan emberrel, aki nem vonzó számára.

2019. júl. 2. 22:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha össze is jönnék olyannal, aki nem vonz 100%-ban az egy dolog, ez így rólam szól. Viszont kíváncsi lennék, hogy az illető nő milyen arcot vágna ehhez, ha tudná, hogy ő csak egy pótlék, nem az, akire a "barátjuk" igazából vágyna. Legyen bármilyen jó külsejű pasi, én menekülnék tőle...
2019. júl. 2. 22:36
 13/23 anonim ***** válasza:
69%

Azért arra az apróságra felhívnám a figyelmeteket, hogy az idő hussss... gyorsan elrepül ám! Lehet itt dicshimnuszokat zengeni magatokról, hogy intelligencia, gerincesség és a többi. Majd ezt 40 évesen tűzzétek a melletekre.

A másik nem elhanyagolandó dolog pedig az, hogy ahot mentek előre a korban, annál kevesebb nőből "választhattok", ugyanis az álmaitok nőit szépen kimazsolázzák. A végén meg ott maradtok majd egyedül, se tapasztalat, se élmények, se semmi. Marad a vágyakozás.

Az élet eszméletlenül gyorsan elillan, csak ti ezt még nem érzitek, úgy gondoljátok a fiatalság és a lehetőségek állandóak. Hát gyerekek, én is azt hittem, én sem hittem az idősebbeknek.

Ja igen, még valami! Talán ez a legfontosabb: az élet semleges, az életben nincs igazság, csak történnek a dolgok... azaz sehova sincs leírva, hogy mindenki megtalálja a párját. Az "Y" és "Z" generációktól felfelé meg alig 30% az esély, de ennek okai már nem ide tartoznak.

Szóval annyira ne veregessétek egymás vállát, mert sanszos hogy ilyen felfogással se nő, se szex, se család. Bár, ha titeket ez nem érdekel csak a tökéletes nő, akkor hajrá.

Még annyit hozzátennék, ez annyira gyerekes hozzáállás. Honnan tudod hogy aki mellett elmentél az utcán, az nem hozzád való? Megpróbáltad? Vagy elárulok még egy titkot, amit a fiatal gyerekek nem tudnak. Hiába találtad meg a pillanatnyi tökéletes párod, ő lehet hogy 5 év múlva teljesen más lesz, mivel te is és ő is változik. Marhára nem biztos hogy egy irányba fogtok.

Egy nő nem egy autó, ahol paraméterek vannak, meg megrendelheted hozzá az extrákat, csak hogy olyat kapj mint amilyet megálmodtál.

A kérdésről meg az a véleményem, hogy pontosan így lehet elbszni legjobban a fiatalságod azaz a legszebb éveid.

2019. júl. 2. 22:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért jönnék össze egy olyan nővel, aki fizikálisan és lelkileg sem vonz? Bár utóbbi sajnos gyakoribb. Tudod, nem az ösztöneim vezérelnek, tehát simán bírom szex nélkül évekig.
2019. júl. 2. 22:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hiába ha nem vagy olyan férfi, akire a nők vágynak őszintén. Akkor tök mindegy, hogy miből maradsz ki, nem kapnád meg amúgy sem...
2019. júl. 2. 22:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Az igényleadást meghagyom az ösztönlényeknek akik kétpólusúan élik a világot : dugás vagy nem dugás.. Tegyük fel lejjebb adom az igényeimet és mégsem jön össze ( nem azért mert annyira rossz vagyok de ha azok a nők nem jönnek össze akik semmivel sem jobbak a maguk mezőnyében mint én a sajátomban akkor simán elhiszem hogy a gyengébb eresztések is inkább sorszámot húznak a nálam jobban menedzselt férfiakhoz). Tehát ha úgy sincs garancia akkor mi lenne a következő? Kezdjek fiúkkal heteroként? Mert azok után hogy olyanokra mozdulok akikre nem áll fel már csak egy lépéssel lenne durvább fejlemény
2019. júl. 2. 23:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Hat 13, en voltam mar kompromisszumkapcsolatban is, meg olyannal is, akivel teljesen odavoltunk egymasert. Es ez utobbinak egyetlen napja tobbet er mint egy fel elet a langyos pisi kapcsolatban. Ugyhogy en inkabb vagyok egyedul, minthogy meg a lehetoseget is elvegyem magamtol annak, hogy valaki ilyet talalok.
2019. júl. 2. 23:32
 18/23 Lazy Lover ***** válasza:
0%
13 nál a pont! Addig válogatsz míg egyedül maradsz hamar el telik a fiatalság 40 évesen bass6od már magad
2019. júl. 2. 23:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Külsőleg alapból nincsenek konkrét elvárásaim. Változik hogy mikor mi tetszik meg az aktuális lányon. De belsőleg nagyon szűrök. Na. Azokból sose fogok lejjebb adni.
2019. júl. 2. 23:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha reálisak az igények, akkor nagyon értékelendő, de ha egy puhos hasú, programozó sztereotípia csak smink nélküli Katherine Heigl-t akar, aki vékony és ahhoz minimum D-s a mellei, akkor meg is érdemli, hogy szűzen haljon meg.
2019. júl. 3. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!