Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az eddigi legdurvább lódítások, amikkel online társkeresőkön találkoztatok? Az emberek hány százaléka nem az, aminek mutatja magát?

Figyelt kérdés
Férfiak és nők is írhatnak. Nemet írjátok a végére.

2019. júl. 2. 19:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Korábban írt itt valaki egy az enyémhez hasonló sztorit:

Kb. 15 éve, a TTC cseten ismertem meg egy lányt, aki 17 évesnek vallotta magát, de szokatlanul művelt és intelligens volt. Imponált, milyen jól fogalmaz, okos meglátásai vannak, és fejlett a humora, ugyanakkor kerülte a tipikus, bugyuta tini témákat. Nagy sokára eljutottunk oda, hogy találkozzunk.

Elég alaposan figyelem mindig a környezetemet, az emberek viselkedését, és rögtön feltűnik, ha valaki néz. Akkor is ezt éreztem, és hamar ki is szúrtam, hogy messzebb tőlem áll egy lány, mellette egy napszemüveges, 50-60 év körüli nő. Engem figyeltek. Pár pillanat múlva behúzódtak egy ház mögé, és a lány egyedül jött elő. Úgy tettem, mintha nem vettem volna észre a jelenetet a találkozásunk előtt. A lánnyal elkezdtünk beszélgetni, kb. olyan buta volt, mint egy katicabogár, és nem is emlékezett semmire a csetes beszélgetéseink közül, kb. mintha egy vadidegen nővel randevúztam volna. Gondolom, egyértalmű a sztoriból, hogy végig a nagyi beszélgetett velem, próbálta eladni az unokát, és ellenőrizte a "szerencsés" nyertest, aki akkor épp én lettem. Persze kb. 10 perces volt a randevú, és mondtam a lánynak, hogy "majd beszélünk", de különös módon azóta sem kerestük egymást.

Egy másik jól sikerült netes randevúm egy egészségügyi alkalmazott lánnyal sodort össze, akinek egész szórakoztató volt a stílusa, csinosnak is tűnt a képein, így hát találkoztunk. Furcsa volt, hogy egy barátnője is eljött a randevúra, mindketten ultraszexi ruhában, és egy darabig velem sétáltak mindketten. Éreztettem, hogy nekem ez így kicsit furcsa, mert vele szerettem volna találkozni. Így a barátnő elvonult, mi meg beszélgettünk. Lassan kiderült, hogy a lány a nővérszállón lakik, és mivel nem keres túl jól, fiúkkal szokott pénzért lefeküdni. És a barátnője is, néha ketten együtt. Rávezetett, hogy rám is gondoltak, nem akarok-e kettőjükkel egy menetet. Nem akartam.

Voltak még elég érdekes kalandjaim a netes imserkedések során, de talán ezek voltak a legsúlyosabbak.

2019. júl. 5. 09:24
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt állította telefonban, hogy nem impotens, majd a 9. randin eljutottunk odáig és kiderült, hogy mégis. Csak félt előtte, hogy nem találkozunk, ha elmondja. Hát így ott lett vége.

Másik esetben pedig azt hazudta egy férfi, hogy magasabb nálam 5 centivel, de kiderült személyesen, hogy nem. Pedig én csak 160 cm vagyok.

Volt aki 7 évnél régebbi képekkel keresett társat és nem jó irányba változott a külseje.

2019. júl. 13. 17:05
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Képeken sűrű fekete haj, valóságban teljesen ősz és kopaszodó.

Társkereső profilon 165 centi, a valóságban viszont alacsonyabb, mint én (163 vagyok).

Nincs gyerekem és/vagy feleségem (többször, és de, volt)

Elváltam (csak erről a feleség nem tudott)

Komoly kapcsolatot szeretne (kb. 99 %, csak valahogy mindig lekopnak, ha látják, hogy nincs korai ingyenszex...)

"Jól éreztem magam, majd hívlak"- kb az első randik fele így ér véget,vagy még meg is csókol,és soha nem hív fel.

"Jövő héten szombaton elmehetnénk..." (ide behettesíthetünk bármit), majd valahogy ez a jövő hét szombat soha nem történik meg.

2019. júl. 13. 17:57
 34/34 anonim ***** válasza:

Százalékot nem tudok mondani, mert van, akit rajtakaptam, de attól függetlenül a többi között is lehet olyan nem egy, aki szintén kamus, csak jobban űzi az ipart.

Amivel eddig találkoztam:

- nagyon látványosan szerkesztett fotók (férfiaknál is)

- azt írja, komolyat akar, pedig nem (ebből van a legtöbb), vagy azt írja, nem tudja, mit akar, pedig tudja, hogy csak egy numerát

- hazudik a lakhelyéről

aug. 8. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!