Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Online társkeresőkön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Online társkeresőkön nektek is csak olyanok írnak/jelölnek akik számotokra teljesen közömbös?

Figyelt kérdés
Akinek meg írok, nem válaszol vissza. Veletek is előfordul ilyesmi? Már kezdem azt hinni, hogy ronda vagyok. :D
2018. jún. 9. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Voltam fent pár napot ilyenen és senki nem írt.
2018. jún. 9. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Az osszes tarskereso kamu. Robot ir neked.
2018. jún. 9. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Csak rondaságok találtak meg. És elhízott bálnák.
2018. jún. 9. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Baddo-n voltam fent. Rémségverseny. Ezenkívül f.rokfotót küld minden 2. És nekik áll feljebb, hogy nem teszed szét azonnal a lábad vadidegeneknek.
2018. jún. 9. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Többségében számomra kevésbé szép lányok "jelölnek", igen. De volt olyan is, aki már túl szép volt és kezdtem azt hinni, hogy kamu:D Persze Ők is olyanok voltak - ha tényleg ők voltak a képen - hogy persze szépek, de nincs bennük az a plusz, hogy megfogjon már csak külsőre is, de a személyiségük meg 100% hogy nem illett volna hozzám. Volt viszont olyan is, aki nem volt "csúnya", simán csak szép, de persze valamiért szintén nem éreztem azt, hogy bejönne. A lényeg, hogy nekem vannak ( ha bár még "párom" nem volt, de ) jó és rossz tapasztalataim is. Én azt hittem sokkal rosszabb lesz. De így... még ha nem is találok olyat, aki nekem tetszik, egy kis önbizalom tuningnak simán jó:D Legalábbis nekem már ez is az. :) Sőt, már az is jól esik ha egyáltalán rám kattintanak, mivel ha olyan hú de nem gyere be lányt látnék, nyilván rá se kattintanék fordított esetben. :)
2018. jún. 9. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Igen. Kb 100 lanynak irtam, jo ha 3 valaszolt. A tarskeresö csak egonövelés!
2018. jún. 9. 15:59
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Senki nem ír, a többség még csak nem is válaszol.
2018. jún. 9. 17:52
 8/11 peca1000 ***** válasza:
100%

Nekem maguktól nem írtak.

De ha én nekik igen, (és úgy, hogy az adatlapján található tulajdonsággal kapcsolatban) akkor általában volt válasz.

Ha 2-3 napig mégsem reagált, írtam másnak.

2018. jún. 9. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Néhány bálna előfordul hogy jelöl férfit. Aki nem bálna, és úgy kezdeményez, az 99% hogy bot/animátor működtette kamuprofil, hogy elhúzza amézesmadzagot, és befizess.
2018. jún. 9. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
Tegyük rendbe a dolgokat! Akikre a csúnya- bálna nők írnak az azért van mert ő is rossz külsejű! Ezért mernek náluk ezek kezdemenyezni! Ha te azt hiszed jobb kategória vagy akkor tévedésbe vagy! Ha meg egy feltűnően szép privit kapsz az rendszerüzenet/csali hogy fizess elő az oldalon.
2018. jún. 10. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!