Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az eddigi legdurvább lódítások, amikkel online társkeresőkön találkoztatok? Az emberek hány százaléka nem az, aminek mutatja magát?
185 helyett valóságban 165 Cm körül volt :) én 164 Cm vagyok mit gondolt nem fog feltűnni hogy velem egymagassagú?
Aztán volt olyan aki elfelejttte megemlíteni hogy gyerekei vannak...vagyis szo szerint le tagadta ..meg mikor kiderült vissza is kerestem a beszélgetést ahol írja nincs gyerekem...
Nem társkeresőn,randikon. Volt egy mitomániás barátnőm. Első randin: az erkélyük alatt 10 barátja várja mennek biliárdozni,mennie kell. Igazság: Este 8ig volt elengrdve. Barátnői (akikkel biliárdozott Virág,Jázmin)közűl egyikkel közös Msnt használ. Igazság :Amit nem mert megkérdezni azt a képzeletbeli barátnője kérdezte. ....
Másik lány: öngyilkos lett,majd saját unokatesója írt nekem aki mindent tud.
Elkezdtem ismerkedni egy csajjal és kiderült h a barátjával él.. ezt valahogy elfelejtette megemlíteni amíg olyan keresztkérdések elé nem állítottam ahonnan nem volt visszaút.
A másik kedvencem nem lódítás volt de azért leírom. Rám írt a csaj h milyen cuki fiú vagyok meg stb de elég hamar kiderült h nem 100-as szóval egyértelműen nem akartam neki megadni semmilyen komolyabb elérhetőségemet ami nem tetszett neki és ekkor szabadult el a pokol. :D Kiderült az is h egy ilyen magasan kvalifikált csajnak van rendőr ismerőse aki megtalál illetve több barátja is aki a szabad idejét szívesen áldozza arra h azt várja h mikor bukkanok fel a város utcáin... meg ilyenek. :D A poén h 1 héten belül találkoztam vele 2-szer is ami már már hihetetlen, nem szólítottam meg mert ilyen idiótákkal nyilván nem akarok szóba elegyedni de cserébe úgy néztem rá mint a véres rongyra (mivel eléggé felidegesített) de nem derült ki h felismert-e...
Pár éve volt, 25 körül voltam és ha 25 éves férfiúkat ilyen atrocitások érhetnek hát én eléggé félteném a csajok többségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!