Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogottabb, szolidabb természettel találhat valaki boldog párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Mivel ugye az ilyen emberek nem valami jók az ismerkedésben, megtalálhatják a párukat az ilyenek?
Én ilyen vagyok, de szerintem én sosem leszek boldog egy nővel sem.
Van itt valaki aki ilyen és van párja?
2019. júl. 2. 18:09
1/5 anonim válasza:
Bárkire, bármikor rátalálhat a szerelem... Mondom én ezt úgy, hogy nekem nincs párom, és visszafogott vagyok, csak nőként. Szóval az ilyeneknek, mint mi vagyunk tény, hogy sokkal nehezebb. :/ :D
25/L
2/5 anonim válasza:
Szia! Mi a férjemmel ilyenek vagyunk, 10 éve együtt. Kitartás, ez nem akadály! Valaki pont ezt keresi.
3/5 anonim válasza:
Kérdés, hogy mit jelent az, hogy valaki visszafogott és szolid. Egy bomba csaj akármilyen visszafogott, próbálkoznak nála srácok. Egy ronda srácnál viszont senki. Elég változóak lehetnek az esélyek...
4/5 anonim válasza:
Szerintem az egész inkább a környezeten múlik. Példaként szoktam mondani, hogy 200 lány között bölcsész szakon egyetemen a 2-3 srác sokkal jobb eséllyel be tud csajozni, mint gépészen 200 srác a 3-4 csajjal.....
5/5 anonim válasza:
Kapásból ismerek vagy húsz ilyen házaspárt, szóval szerintem igen. Ha lehetetlen lenne, akkor ők is egyedül lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!