Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok olyan férfit, aki tetszik és nem cigizik. Inkább el kéne fogadnom a dohányzást?
Nem szeretem, ha valaki láncdohányos. Se a szagát, de azt az időt, amit elvesz tőle, se a káros hatásait, se magát a függőséget...
De egyszerűen mindig olyan férfiakba botlok, akik teljesen megfelelnének nekem, tetszenek, de láncdohányosak.
Le kéne adnom ezt az igényt és elfogadni?
Csak attól is félek, hogyha majd gyereket szeretnénk, emiatt nem jönne össze (könnyen). :/
24/L
A dohányzás önmagában kevés ahhoz, hogy a gyerek ne jöjjön össze. Tehetsz próbát olyannal, akinek nem terve örökké bagózni, esetleg e-cigire vált stb, beszélni kell akkor róla.
Egy ilyen miatt, ha egyébként minden szempontból megfelel, ráadásul tetszik is, kár kukázni valakit... legalábbis nekem nem ez lenne az első gondolatom.
32/f
Kompromisszum :)
Ha mindjen másban megfelel szinte csak a dohányzás miatt nek akkor engedj igenis
...
Kérdés, hogy neked ez mennyire lényeges szempont.
Nekem kizáró tényező a dohányzás, mert rosszul vagyok tőle, és nem elég, ha nem a jelenlétemben dohányzik, tehát én nem tudom ezt kihúzni a feltételeim közül, még ha minden más klappolna is, akkor sem. Inkább vagyok egyedül (34 évesen is), mint hogy összejöjjek olyannal, akivel nem érzem jól magam, csak azért, mert esetleg nincs más. Sokan dohányoznak sajnos, de ettől még az én rosszulléteim is létező dolgok dohányzó közegben, és nem fognak megszűnni csak úgy.
Nem csak dohányosokat ismer, csak azok közül, aki tetszik neki, mindenki dohányzik.
Szóval kérdező, vagy abból adsz lentebb, hogy ki tetszik, vagy a dohányzásból. Amíg cigiztem volt több nemdohányzó barátnőm is. Tudtunk kompromisszumot kötni.
Ne fogadd el!
Én is inkább vagyok egyedül, dohányos nem kell, max. aki néha - néha...
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!