Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy az, hogy meg szerezzek magamnak valakit, aki nekem is tetszik, ellenben azokkal akiket nem akarok, miért tapadnak annyira? N26
Minden kapcsolatom úgy indult hogy ha nekem is tetszett a srác, akkor előszor nem akart velem semmi komolyan. Ha volt szex az első alkalmakkor akkor sem ha taktikát váltottam és elmondtam h nem akarok azonnal szexelni akkor se. Ha egy kis jelet mutattam annak hogy tetszik valaki, akkor nem vettek komolyan. Persze ha a srác néz ki magának, én pedig le akarom koppintani, akkor persze nyomul. Legalább is nekem ez az elméletem vagy siman szerencsétlen vagyok? Ha valaki tetszik, akkor miért ne adhatnam ezt finoman tudtára, miért bűn ez? Illetve páran megkoveztek, mert én is merek válogatni. De miért lenne csak a férfinak joga ahhoz, hogy válogasson? Atverni meg nem akarok senkit mert persze, adhatnek esélyt azoknak, akik beorobalkoznak, de mit csináljak, ha nálam az első percben eldol, hogy el tudnám e képzelni az illetőt vagy sem. Ellenben ezzel a pasik először hitegetnek, aztán kB à második randi után közlik hogy ja mégsem kellek. Ezt még annyira utálom, miért nem lehet az elején ezt megmondani?
Szóval mit rontok el, vagy csak szimplán tényleg ennyire szerencsétlen vagyok?
" De miért lenne csak a férfinak joga ahhoz, hogy válogasson? "
Már bocs, de ennek semmi köze ahhoz, hogy férfi vagy-e vagy nő. Inkább ahhoz van köze, hogy mennyire vonzó az illető, egy népszerű csaj is megteheti, hogy sokak közül válogat, ahogy egy vagány, jóképű férfi is. Nem mintha meglenne tiltva, de népszerűtlen, kevésbé vonzó férfiak/nők csak így kevésből válogatnak. Ennek semmi köze ahhoz, hogy nő vagy.
Az, hogy valaki jobb, nem egyenlő csak a kinézettel. Átlagos srácoknak/lányoknak is lehet olyan stílusa, hogy simán válogathatnak és ezt meg is teszik. Lehet, hogy a kommunikációd és a stílusod nem nyerő náluk.
Az a baj, hogy összességében ezt felesleges leírnom, mert ennek a két dolognak a felismeréséhez olyan jellegű önkritika kell, amit a többség nem szeret.
Két-három randi után már nem kizárólag a testi adottságok számítanak, hanem a belső is.
Különösen, ha tartós kapcsolatot akarna a srác is, és belemegy, hogy ne legyen szex azonnal, akkor bizony ott belső értékek is szóbajönnek (nálam biztosan.)
Mivel én alapból mindig tartós kapcsolatot akartam, nálam kellett minimum 2-3 randi, amíg véglegesen eldöntöttem, hogy ez a csaj NO GO.
Kérdező, a helyesírásod viszonylag rendben levőnek látszik, extrém ostoba nem vagy valószínűleg. Van esetleg tudvalevőleg értelmes-férfi-riasztó tulajdonságod, mint pl horoszkópmánia, egyéb ezoterikus fas zság, hülye idegesítő nevetés, valóságsórajongás, telefonfüggőség, oltásellenesség, hülyeségek posztolása a kzösségi médiában, stb?
Én már ezek miatt mind hagytam ott csajt korábban.
Kedves Kérdező!
Teljes mértékben átérzem a helyzeted, ugyanez a helyzet velem, pedig én sem a többség által 10/10-re értékelt férfiakat nézem ki, sőt!
Életem egyik legnagyobb csalódása is egy olyan férfi (vagyis inkább kisfiú) volt, aki külsőre teljesen átlagosnak mondható, a személyiségébe szerettem bele, és ő egy teljes évig hülyített, kerülgetett míg végre rájöttem, hogy soha nem lesz köztünk semmi, Nem történt az ölelésnél semmi több köztünk, egy esetet leszámítva. A másik oldal is igaz rám, hogy azok a fiúk akarnának tőlem valamit, akikkel a személyiségük miatt nem tudnék belekezdeni semmibe sem. Magamat nem tudom, és nem is akarom becsapni.
Szóval a lényeg, nem vagy ezzel egyedül és szerintem nem rontasz el semmit, csak nem akarod agad te sem becsapni, és ezáltal nehezebb találni valakit.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!