Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan személy, aki nem tetszik senkinek?
Szerintem én tipikusan ez vagyok. Még soha senki nem mondta, hogy vonzónak találna, ellenben sokszor megkaptam, hogy ronda vagyok.
Ráadásul még s belsőmmel sem igazán tudok ellensúlyozni. Elég unalmas vagyok, szerintem tényleg semmi izgalmas nincs bennem.
Olyna njncs hogy senkinek soha egyáltalán nem !! :) ne add fel
Lehet most ez csak egy negativ periódus .... járj nyitott szemmel légy kedves barátságos.
Bár nekem volt már 1 kapcsolatom de az is kb véletlen jött. Egy helyen dolgoztunk a csajjal. Éppen maga alatt volt és elhívtam pizzázni. 1 évet jártunk.
De amúgy kb az utcán mindig kiröhögnek(nagy görbe orrom van)
Csajoktól is mindig visszautasítást kapok.
Egyszerűen a rossz külsőt nem tudom ellensúlyozni vicces sztorikkal mert kb soha nem jártunk senkivel sehova.
Szal itt vagyok 30 évesen úgy hogy senkim nincs. Fizetésem legalább jó de semmit nem érek vele csajozás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!