Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van olyan személy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan személy, aki nem tetszik senkinek?

Figyelt kérdés

Szerintem én tipikusan ez vagyok. Még soha senki nem mondta, hogy vonzónak találna, ellenben sokszor megkaptam, hogy ronda vagyok.

Ráadásul még s belsőmmel sem igazán tudok ellensúlyozni. Elég unalmas vagyok, szerintem tényleg semmi izgalmas nincs bennem.

2019. jún. 23. 08:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Én eddig még sosem éreztem, hogy bárkinek tetszenék. Viszont súgtak már össze a hátam mögött, hogy ronda vagyok. (32/F)
2019. jún. 23. 08:33
 2/22 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen személyek!
2019. jún. 23. 08:44
 3/22 anonim ***** válasza:
Neked nagyon le kell tenni a mércét.Majd egy hozzád hasonló ronda és unalmas embernek,akinek szintén a béka segge alatt van a mérce,hátha megtetszel
2019. jún. 23. 08:51
 4/22 anonim ***** válasza:
Igen, az alacsony és/vagy csúnya férfiak, pl. én.
2019. jún. 23. 08:54
 5/22 A kérdező kommentje:
#3 Nincs magasan a mércém, nagyon sok mindenkiben találok valami vonzót, de olyan személlyel nem tudnék összejönni aki nem tetszik.
2019. jún. 23. 08:58
 6/22 A kérdező kommentje:
#4 Mondjuk a magasság szerintem nem számít, mármint rengeteg alacsony férfit ismerek aki népszerű a nők körében. Szerintem a jó személyiség még a kevésbé vonzó arcot is tudja ellensúlyozni, így nagyobb gond az, ha valakinek a jelleme sem megnyerő.
2019. jún. 23. 09:01
 7/22 anonim ***** válasza:

Olyna njncs hogy senkinek soha egyáltalán nem !! :) ne add fel

Lehet most ez csak egy negativ periódus .... járj nyitott szemmel légy kedves barátságos.

2019. jún. 23. 09:19
 8/22 anonim ***** válasza:
36%

Bár nekem volt már 1 kapcsolatom de az is kb véletlen jött. Egy helyen dolgoztunk a csajjal. Éppen maga alatt volt és elhívtam pizzázni. 1 évet jártunk.

De amúgy kb az utcán mindig kiröhögnek(nagy görbe orrom van)

Csajoktól is mindig visszautasítást kapok.

Egyszerűen a rossz külsőt nem tudom ellensúlyozni vicces sztorikkal mert kb soha nem jártunk senkivel sehova.

Szal itt vagyok 30 évesen úgy hogy senkim nincs. Fizetésem legalább jó de semmit nem érek vele csajozás terén.

2019. jún. 23. 09:19
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon,bár biztos létezik ilyen,de elég könnyű felfedezni a másikban a pozitívumot. Legalábbis én elég könnyen tudok vonzódni akárkihez,ha úgy beszél hozzám vagy úgy viselkedik ami nekem tetszik. Akárkiben meg lehet találni a vonzást és nem tudom lehet azt hiszed,hogy unalmas vagy,közben meg vannak olyan tulajdonságaid amik vonzóak.
2019. jún. 23. 10:20
 10/22 anonim ***** válasza:
Jelen.
2019. jún. 23. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!