Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van olyan személy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan személy, aki nem tetszik senkinek?

Figyelt kérdés

Szerintem én tipikusan ez vagyok. Még soha senki nem mondta, hogy vonzónak találna, ellenben sokszor megkaptam, hogy ronda vagyok.

Ráadásul még s belsőmmel sem igazán tudok ellensúlyozni. Elég unalmas vagyok, szerintem tényleg semmi izgalmas nincs bennem.

2019. jún. 23. 08:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
11%
Van egyetemen egy csoporttársam, aki 25. Folyamatosan próbálkozik mindenféle lánynál, de még soha nem jött be senkinek.
2019. jún. 23. 12:02
 12/22 anonim ***** válasza:
F/L?
2019. jún. 23. 12:13
 13/22 anonim ***** válasza:

Nincs.

Mindenki tetszik valakinek csak vagy nem a külső az oka, vagy pedig szemellenzőt visel az illető akár másokkal akár magával szemben.

Nálunk is volt egy srác a szakon aki mindenkinél bepróbálkozott. Külsőre nem volt vele baj, de kinek kell olyan pasi aki megy körbe a környezetén és sorra mindenre rámozdul aminek punci van a lába között? Számolgattuk éppen kire írt rá, 10 felett volt ez a szám.

Vagy ott van haverom. Akik tetszenek neki azoknak nem kell, akiknek ő tetszik ugyanolyan okokkal nem érdekli. Teljesen átlagos lányokra húzza a száját, hogy nem elég szép, nem elég nagy a melle, van rajta egy kis fölösleg. Neki olyan nem kell, miközben ő is teljesen átlagos arcú és enyhén túlsúlyos.

Egy másik volthaverom pedig teljesen elhanyagolt. Mondtuk neki szépen, mondtuk neki csúnyán, felajánlottunk segítséget de szerinte nem igaz és teljesen jó az ha szakadt, nem megfelelő méretű ruhákat hord, előnytelen frizurát visel és a fürdésen kívül semmit nem foglalkozik magával.

2019. jún. 23. 14:23
 14/22 anonim ***** válasza:
18%
13: Ezt mindig elmondják, de pl aki majdnem tök kopasz annak milyen frizuraötleteket tudsz adni, azonkívül, hogy rendszeresen vágja nagyon rövidre a haját. Ha valaki normális tiszta ruhákban jár, akkor sokmindent nem tud már tenni.
2019. jún. 23. 14:28
 15/22 anonim ***** válasza:
20%
13: Egyetemen 2 lánynál próbálkoztam. Egyik nagyon vékony, másik duci volt. Jómagam 178/80 rendszeresen sportoló srác vagyok. Egyikkel sem alakult barátságon kívül más. Egész életemben "csak haver lehetsz" voltam a nőknél.
2019. jún. 23. 14:31
 16/22 anonim ***** válasza:

13as ha csak két nőnél próbálkoztál az nem kudarc ,hidd el van aki 40 után mondja ezt az már kicsit szomorú..

De két visszautasítás nem a világ vége :)

2019. jún. 23. 14:34
 17/22 anonim ***** válasza:
11%
#13 Biztos, hogy a te környezetedben is van olyan férfi, aki bár nem igénytelen, mégsem piszkálná meg bottal se senki. Legfeljebb nem veszed férfiszámba, ezért nem jut eszedbe ilyenkor.
2019. jún. 23. 14:43
 18/22 anonim ***** válasza:
20%

Igen, én ilyen vagyok. Túlzottan ocsmány vagyok minden nőhöz.

30F

2019. jún. 23. 15:10
 19/22 anonim ***** válasza:
16: Sehol nem írtam, hogy 2 lánynál próbálkoztam. Egyetemről volt annyi, a többi máshonnan.
2019. jún. 23. 15:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor félreértettem a kettőt,Bocsi :)
2019. jún. 23. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!