Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostizáson kívül milyen lehetőségei vannak egy csúnya férfinak, ha nem talál párt?
Adott egy ereje teljében lévő gáláns férfiú, akihez nem vonzódnak a nők. Életében csak visszautasítást kapott, hiába próbálkozott. Igényes, tanult férfi, viszont a külseje miatt nem talál párt. Olyat, aki magáért szeretné, és nem csak megalkuvás következtében lenne vele. Vágyik a megbecsülésre, szeretetre, egy odaadó nőre, akivel szerethetik egymást. A reményt szinte már feladta, hogy ez megvalósulhat.
Szerintetek mit tegyen ez a férfi? Tanácsok, tapasztalatok?
Én is csúnya férfi vagyok, ugyanebben a cipőben járok.
28 vagyok,sose volt még csajom. A nők menekülnek előlem.
Tegyük fel sportol az illető, sportos a teste.
A túlságosan kigyúrt test nem vonzó a nőknél.
Hiába, az arc mindent visz, azt kell néznie a másiknak minden nap.
Mindehhez hozzájön, hogy nem tud sikeresen ismerkedni, nem "nagydumás", elég introvertált típus.
Karrier, aktív sport és sikerek, egyedi stílus kifejlesztése, szenvedélyek, sok utazás, ismeretlen kultúrák földrészek felderítése, élmények magába szívása, önkéntesség, a lényeg hogy emberek és nők között legyél folyamatosan.
Pörögj fel! Ha tanult ember vagy és pénzed is van, akkor használd okosan. Szürkeegérként esélyed nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!