Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, randiznatok olyan pasassal, akinek az asztrofizika a kedvenc témája?
Figyelt kérdés
De nem szakbarbár, csak képben van a leptonok és neutrinók világában.2019. jún. 27. 20:59
11/17 anonim válasza:
A Wikipédia tökéletesen tölti be funkcióját és kelti a hozzáértés látszatát az egyszeri kérdezőnél is. Well done.
12/17 anonim válasza:
A második vagyok. Köszi a kioktatást, a leptonok és neutrinók alapvetően MAGfizikai fogalmak, amelyek nyilván a világegyetemben is jelen vannak. Amikor a Philé leszállt a Csurira (Csurjomov-Geraszimenkó üstökös), k..ára nem leptonokat keresett, meg nem is neutrinókat, hanem aminósavak alapjait. De köszcsi, akkor is fenntartom, hogy ezek nem asztrofizikai, hanem magfizikai fogalmak.
13/17 anonim válasza:
A neutrinó az a neutron csak brazilos kicsinyítő képzővel, mint a Ronaldinho vagy a Coutinho? :)
14/17 anonim válasza:
Én simán, mert nagyon érdekesen hangzik ez a téma. Én nem értek hozzá, humán beállítottságú vagyok, de szívesen tanulnék pár új dolgot.
15/17 anonim válasza:
Ez nem asztrofizika,hanem sima atomfizika. A férjem fizikus. Én jól bírom,bár néha előfordul,hogy nem értem, de szexi amikor belekezd valami érdekesbe. :D Én inkább a csillagászatot és az elméleti fizikát pártolom,ő a számolósat.
16/17 anonim válasza:
Szívesen, mert én is érdeklődöm a természettudományok iránt és szívesen tanulok, de ha csak erről lehet vele beszélgetni, akkor felejtős. Az ember nem traktálhatja a másikat 0-24-ben a hobbijával, persze meg kell egymást hallgatni és jó, ha van közös érdeklődési kör, de egy kapcsolat nem (csak) erről szól.
N
17/17 anonim válasza:
Ha csak erről lehet vele beszélgetni, akkor nem. Én nem igazán értek ehhez a témához és nagyon kellemetlenül érezném magam, hogy nem tudok hozzászólni és csak hallgatom ahogy ő beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!