Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy 28 vagyok, és sosem volt még barátnőm? Pécsről eltűntek a szingli nők?
Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 16:09
1/9 anonim válasza:
Eltűntek. Átmentek Mecseknádasdra.
2/9 anonim válasza:
Pécsen helyi rendelet tiltja a nőknek a szingliséget. Köszönd Páva Zsoltnak.
3/9 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ide írod. Tegyél ellene. Megfordult a fejedben, hogy mi lehet az oka, annak, hogy még nem volt senkid? Elsőként magaddal kell szembe nézned, és feltárni az okokat, majd tenni a problémák ellen.
4/9 anonim válasza:
Ha nincs szingli, keress házas nőt és csapd le a férje kezéről! Ne légy nyomi! 35/n (Pécs környéke)
6/9 anonim válasza:
Nem tűntek el, csak én dugom őket :)
7/9 anonim válasza:
Pécsen lakik vagy száznegyvenezer ember. Én egy ötezer fős kisvárosban élek. Szerinted melyikünknek kisebb az esélye párt találni?
9/9 anonim válasza:
Te vagy az a 28 éves, pécsi szerencsétlen, aki már szamtalan kérdést írt ki, én speciel számtalanszor válaszoltam is rá, de valaki nem lehet ennyi idősen ennyire kretén.
150 ezer ember+pécs környéke+még azok az egyetemisták akik nem itt laknak.
Itt a nyár, esténként a belváros tele emberekkel, most volt fishing stb. nem igaz hogy nincs egyetlen szingli nő se. Speciel több szingli pécsi nőt is ismerek.
Ne legyél már ennyire topa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!