Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya/lúzer/szűz pasik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya/lúzer/szűz pasik! Nektek nem fáj belegondolni, hogy ilyenkor nyáron sok más vonzóbb pasinak gyerekjáték becsajozni nektek meg ilyenkor sincs esélyetek?

Figyelt kérdés
Forróság, lenge öltözet, levegőben szállingózó feromonok meg tesztoszteron, bikinik és félmeztelen testek látványa, az összes csaj boldog, nevetgél és levetkőzik minden gátlásukat. Gyakorlatilag minden adott legalább egy hevesebb ismerkedésre, amiből bármi lehet. Ilyenkor pedig, ha egy pasi az átlagnál egy picivel vonzóbb, annyi kalandban lehet része, mint máskor soha. Balaton Sound, nyári strandok, forró flörtölés, az ösztönök beindulása a melegtől. Annyira egyszerű, hogy egy pasinak szinte meg se kell mozdulnia és már le is akasztott a nagy melegben egy csajt. De eközben fájdalmas belegondolni, hogy te és én, annyira rondák és előnytelen külsejűek vagyunk, hogy nincs az az ösztön ami el tudná fogni a csajokat - még ebben a szabadosabb és ismerkedés szempontjából lazább időszakban sem - hogy vonzódjanak irántunk. Hallottátok már azt a mondást, hogy nincs csúnya nő csak kevés sör. Hát a csajok esetében elmondható, hogy nincs az a mennyiségű feromon ami elég arra, hogy egy átlag alatti pasi vonzó legyen.

2019. jún. 27. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
:D Gondolom a Balatonparti félrészeg "holisvagyoknemtudom" csajokra gondolsz. Hatalmas siker lehet ha nem hány le miközben lekapod. Feromonok meg tesztoszteron aha.. inkább gyere le egyszer velem egy konditerembe
2019. jún. 27. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Ez olyan,mintha azt kérdeznéd,fáj-e,hogy mások nyernek a lottón.Nem zavar,nem lottózom.
2019. jún. 27. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Gátlásukat? Ez a sok frigid fap...a? Álomvilágban élsz, gyere le a szerről.
2019. jún. 27. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja tényleg, én is meglepődtem a válaszokon, amikor korábban tettem fel egy kérdést arról, hogy a nők nem kívánnak meg valakit csak úgy ránézésre, úgy, hogy tényleg nagyon oda vannak a látványtól. Hát a pofám szakadt le ezektől a halvérű válaszoktól, a nagy részük mintha más bolygón élne. Vagy csak sikerült "begyűjtenem" néhány ilyet, és a kinti élet az más, ezt nem tudom. Azt addig is tudtam, hogy bennünk erősebb a nemi vágy, de ezeken a válaszokon nagyon meglepődtem. Nem azt mondom, hogy mind aszexuális volt, de ez a halvérűség hihetetlen volt. Meg jöttek a szokásos dumák, hogy idegent nem kívánnak meg, legfeljebb, csak akivel már ismerik egymást valamennyire. Ők ennyire az ismertségre, a belső tulajdonságokra gerjednek? A puszta látvány ennyire hidegen hagyja őket? Hát így könnyű, hogy ők meg ráadásul könnyebben is juthatnak szexhez. Persze volt egy vagy nagyon maximum kettő hozzászóló, aki kivétel volt.
2019. jún. 28. 08:07
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Nálam meg nyilván az van ilyenkor, hogy nem tudom eldönteni, hogy a melegtől hülyülök-e meg, vagy pedig a nők látványától, vagy mind a kettőtől. De úgy tűnik, hogy a nők nagy részének fogalma sincs ezekről az érzésekről.
2019. jún. 28. 08:14
 16/18 anonim válasza:
Ezért mondják hogy a tesztoszteron az csodákra képes, uralkodó hormon.
2019. júl. 25. 01:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy olyan ez a világ. Hogy aki élvezni akarja abban vagy bűntudatot, vagy betegségtudatot próbálnak kiváltani. Vagyis kiközösítik, pedozzák még a munkáját is elvesztheti. Sok frigid nő ül a vezetői, pedagógusi székekben, akik hatással vannak a jól kigyúrt kutyáikra (biztonsági őrökre).
2019. júl. 25. 07:25
 18/18 anonim ***** válasza:

A hófehérke és a hét törpe mese is erről szól.

Van a gonosz mostoha (frigid nők), akik elakarják szigetelni a szép, fiatal lányokat. Hogy a férfiak őket szolgálják. A lányokat bezárják (bűntudatot váltanak ki bennük a férfiakkal kapcsolatban), és aki szemet vet rájuk (betegnek állítják be). Az átlag emberek (7 törpe) feladata, hogy a lányok önbizalmát, tisztánlátását ápolja. Hogy nyitottá váljanak a királyfira. Bár a kapcsolatot is meg tudják mérgezni (alma). De a (frigid nőket) gonosz boszorkát, csak a fiatal, szép lányok győzhetik le. De ahhoz tudásra van szükségük, amit az elkényeztető neveléssel megvonnak tőlük.

2019. júl. 25. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!