Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még manapság olyan férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan férfi akinek semmilyen káros szenvedélye nincs? (cigi, alkohol,? )

Figyelt kérdés
Károsszenvedélyektől mentes nő vagyok soha életembe nem ittam és nem is cigiztem de a mai világban már azt vettem észre,hogy egyre kevesebb olyan férfi van aki nem cigizik meg nem iszik. Vannak még olyan férfiak a világon akiknek semmilyen káros szenvedélyük nincs és tudnak is szeretni egy nőt??? Vagy csak én nem találok ilyet?
2019. jún. 27. 12:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én a dohányzást teljes mértékben elutasítom. Szingliként van példa arra, hogy iszok, mert azért a barátokkal néha jó úgy is kimozdulni, de kapcsolatban mondhatni egyáltalán nem, valamiért teljesen lenyugszom ilyen szempontból.
2019. jún. 27. 13:32
 12/24 anonim ***** válasza:
Soha nem iszom alkoholt (meg egy sort sem), es nem is dohanyoztam soha.
2019. jún. 27. 13:36
 13/24 anonim ***** válasza:
nem iszom ittam,nem cigizek,cigiztem soha.42f.
2019. jún. 27. 13:39
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
A dohányzás szerintem végtelenül undorító, taszító dolog, kipróbálni se akartam soha. Nem is tettem. Az alkohollal más a viszonyom. Soha nem értettem, miért olyan höhöjj de jó dolog ájulásig piálni, de a sör és a pálinka ízét szeretem. Nem mellesleg remekül tudok aludni tőlük. :D Sört majdnem mindennap iszok, de nem az alkoholtartalma, hanem az íze miatt. Azaz... közvetett módon de, az alkoholtartalma miatt, mert másképp nagyon rosszul alszok. Cserébe én meg zabálok mondjuk, ami meg is látszik rajtam rendesen.
2019. jún. 27. 14:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Igen, persze hogy van.

31f

2019. jún. 27. 14:11
 16/24 anonim ***** válasza:

Párom is ilyen és én se cigizek és nem is iszok alkoholt.

Ne add fel a reményt, higgy a vonzás törvényében és vonzd be magadnak azt a személyt, akit akarsz.

2019. jún. 27. 14:27
 17/24 anonim ***** válasza:
A férjem. 😊
2019. jún. 27. 14:41
 18/24 anonim ***** válasza:
A férjem nem dohányzik,soha nem is dohányzott. Magától sosem jut eszébe, hogy alkoholt igyon. Ha vendégségben vagyunk,családban, barátoknál,szinte mindig ő vezet, így ott sem iszik. Bár az ok-okozati összefüggés inkább fordított: azért vezet ő, mert úgysem iszik. Ha ajándékba kap pl.bort, akkor inkább főz vele. Én sose veszek neki piát,nem örül neki, az édességet megeszi. Karácsonykor, szilveszterkor, házassági évfordulón mindig, szülinapon,névnapon néha koccintunk egy pezsgővel, de mostanában rákaptunk az egyik márka alkaholmentes pezsgőjére, ami pont ugyanúgy néz ki,mint az igazi,olyan az íze is, nem csak gyümölcslé. Én csak sört és pezsgőt iszom alkoholból, vendégségben egy sör/egy nap az adagom. Nyáron előfordul, hogy megiszom a melegben egy-egy sört este a teraszon, kb. havonta egy-két alkalommal, ha a férjemet megkínálom, legtöbbször nem kér, ha igen, ketten iszunk meg egy sört, nem nyitunk ki másikat. Nem tudom, ez ivásnak számít-e, én örülök az italhoz való hozzáállásának. A baráti körünkben senki nem dohányzik, se a férfiak, se a nők. A férfi kollégáim közül mindössze egy 50+-os dohányzik, a fiatalok közül egy sem. A családunkban sajnos több férfi is dohányzik, apám és a testvérem is. A férjem családjában senki. Mindkét nagyapám kemény dohányos volt fiatal korában, majd letették, mire én megszülettem, már rég nem dohányoztak, legalább az életük utolsó 30 évében. Az egyik teljesen antialkoholista volt, semmilyen formában nem fogyasztott alkoholt (likőrös csokit sem), a másik ünnepekkor felvizezett bort. Akkoriban ez nem volt megszokott falun, a legtöbb korukbeli férfi ivott, dohányzott. Én pont azt tapasztalom, hogy manapság ez ritkább, gondolom társaságfüggő is. Esetleg keresd a hozzád hasonló hozzáállásúak társaságát, barátkozásra is,ezek az ismeretségek talán hozhatnak megfelelő kapcsolatot is.
2019. jún. 27. 15:07
 19/24 anonim ***** válasza:

na most pk én nem cigizek! alkoholt meg csak akkor iszok mikor valami rendezvény/esemény van (szülinap karácsony sziveszter!)

de amugy a cigi oké az undorító tönkreteszi a fogakat büdös lesz száj+test szagod meg egyébb rákkeltő hatásai is vannak

de az alkohol bizonyos mennyiségben+alkalmanként nem kárósítja a szervezetet...

tudok szeretni egy nőt (itt a hangsuly az egyen van)

nincs szerencse játék függőségem sem düh kezelési problémáim nem verem az embereket

de káros szenvedély? ha 4 havonta meg iszol egy pohár bort nem lesz semmi bajod tőle csak szolok... ja amuyg kávézni sem kávézok...

de szolok minden kárós lehet bizonyos mértékben! energia ital, levegő, sport, alkohol (persze a drogok azok alapból azok...)

2019. jún. 27. 15:39
 20/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
18%
... és persze ha a kérdezőnél sorakoznának a káros szenvedélyektől mentes normálisabb srácok, ő összejönne az egyetlen bagós, drogos, nőverő alkesszal. Így szokott ez lenni.
2019. jún. 27. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!