Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még manapság olyan férfi akinek semmilyen káros szenvedélye nincs? (cigi, alkohol,? )
Nem kell Ennyire drasztikusan elutasítani ezt Nem mindegy hogy évente 1-2ser megiszik valamit vagy alkoholista.
Tudok olyat,családon belül aki sosem ivott mégis egy agresszív állat volt.....
Ritka aki teljesen elutasít mindenféle karos szenvedélyt és soha semmikor nem.
Nekem semmilyen ilyen szenvedélyem nincsen tudtommal. Régebben, fiatalabb koromban kicsit talán sokat számítógépeztem, de ennyi. Mostanság a sport a szenvedélyem, lehet kicsit túlzásba viszem mostanság. :D Olyanra gondolok pl: hogy 40 fokban a tűzforró napsütésben, délután megyek el futni. Egy szál ember nincs rajtam kívűl a pályán, mert senki nem olyan hülye mint én, de én azért élvezem!
Szeretni nagyon tudok, hogyha viszont szeretnek engem is.
21/F
Nem, olyat én sem, aki soha de soha nem iszik meg egy sört sem.
A cigit azt én is elítélem, de egy évbe két-három alkalommal megiszok egy sört barátokkal, ha úgy adódik. Többet amúgy sem bírnék, de szerintem ennyi belefér egy huszonéves fiataltól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!