Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még manapság olyan férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan férfi akinek semmilyen káros szenvedélye nincs? (cigi, alkohol,? )

Figyelt kérdés
Károsszenvedélyektől mentes nő vagyok soha életembe nem ittam és nem is cigiztem de a mai világban már azt vettem észre,hogy egyre kevesebb olyan férfi van aki nem cigizik meg nem iszik. Vannak még olyan férfiak a világon akiknek semmilyen káros szenvedélyük nincs és tudnak is szeretni egy nőt??? Vagy csak én nem találok ilyet?
2019. jún. 27. 12:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell Ennyire drasztikusan elutasítani ezt Nem mindegy hogy évente 1-2ser megiszik valamit vagy alkoholista.

Tudok olyat,családon belül aki sosem ivott mégis egy agresszív állat volt.....

Ritka aki teljesen elutasít mindenféle karos szenvedélyt és soha semmikor nem.

2019. jún. 27. 13:00
 2/24 anonim ***** válasza:
18%
Van tetkód ?
2019. jún. 27. 13:02
 3/24 anonim ***** válasza:
70%

Nekem semmilyen ilyen szenvedélyem nincsen tudtommal. Régebben, fiatalabb koromban kicsit talán sokat számítógépeztem, de ennyi. Mostanság a sport a szenvedélyem, lehet kicsit túlzásba viszem mostanság. :D Olyanra gondolok pl: hogy 40 fokban a tűzforró napsütésben, délután megyek el futni. Egy szál ember nincs rajtam kívűl a pályán, mert senki nem olyan hülye mint én, de én azért élvezem!

Szeretni nagyon tudok, hogyha viszont szeretnek engem is.

21/F

2019. jún. 27. 13:03
 4/24 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a bátyám az egyik ritka kivétel mert ől pl soha nem is ivott és nem is cigizett sőt egyenesen undorodik mind a kettőtől de úgy így vagyok vele én is. Talán azért utáljuk ennyire mert édesapánk egy alkoholista volt meg hát ugye dohányzott is szint úgy édesanyám is.
2019. jún. 27. 13:03
 5/24 anonim ***** válasza:
46%
Persze, vannak. Van ilyen ismerősöm. Nagyon visszafogott, eddig egész életében egy lány érdeklődött iránta, a többiek unalmasnak tartották.
2019. jún. 27. 13:06
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
A baráti körömben egyik pasinak sincs ilyen szenvedélye, szóval nem olyan ritka ez már
2019. jún. 27. 13:17
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem iszom, nem cigizem.

F36

2019. jún. 27. 13:20
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Olan aki alkoholista Olyan az én baráti körömben sincs ,de aki sosem iszik pl szulinapjor ujevkor sem olyat nemtudnek mondnai hirtelen
2019. jún. 27. 13:21
 9/24 A kérdező kommentje:
Na és arról mi a véleményetek ha valaki csak bánatában iszik akkor amikor már tényleg elege van mindenből és alkoholba fojtja a bánatát. Olyankor nem érdekli semmi nem gondolkodik ellazítja az alkohol.
2019. jún. 27. 13:25
 10/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem, olyat én sem, aki soha de soha nem iszik meg egy sört sem.

A cigit azt én is elítélem, de egy évbe két-három alkalommal megiszok egy sört barátokkal, ha úgy adódik. Többet amúgy sem bírnék, de szerintem ennyi belefér egy huszonéves fiataltól.

2019. jún. 27. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!