Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi akinek a kikapcsolódás nem az alkohol vagy a tv/film vagy fetrengés?
Online játék, biciklizés amíg jó volt, sétálás, számomra érdekes dolgok olvasása a neten.
Ezeket csinálom én... Szóval ja. Van. Bár én még mondhatni fiatal vagyok ahhoz hogy férfinek nevezzenek. 19/F
Minden férfi szeret a gép előtt ülni és közös program a filmezés. Sokszor hallom, hogy a lányoknak ez unalmas dolog, de nem mernek szólni.
Kirándulás vagy séta az jó dolog. Azt sem lehet mindig.
A főzésen kívül a felsoroltak nem szerepelnek az életemben, most éppen ez az agyzsibbasztó, előtt az egyik gyerekemmel voltam, reggel meg munka.
Most vagy dolgozok tovább itthon, vagy keresem tovább AZT a zenét
Nem szoktam vásárolni értelmetlenül.
Túl hiperaktív vagyok ahhoz, hogy nézzék például egy filmet. Nem köt le. Ha netezek, akkor is olvasgatok.
kirándulás, motorozás, peca, foci..
bent meg akár sakk, vmi társas, főzés, szerelés, és igen net is de vmi hasznos, építő..
meg ugye nincs szabadidőm..a játék a gyerekeké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!