Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mivel lehet fenntartani a lányok érdeklődését?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Régebben társkereső oldalakon próbálkoztam, de persze rájöttem, hogy ott évente kapok 1 választ valakitől, aki a második levélre már nem válaszol. Mostanában személyesen próbálok ismerkedni, ez sem sokkal sikeresebb, de legalább érdekesebb. Persze az is ciki, hogy még nem szexeltem ennyi idősen, de úgysem tudja senki, na meg annak már a gondolatától is aggódok. Ez a szex kérdés valami pszichés gátat okozott, a régi helyzettel ellentétben már elfelejteni próbálom inkább. Néha azért a lelki oldala is hiányzik.
2019. jún. 27. 09:40
 1/7 Halmai Annamária ***** válasza:
38%
Azzal hogy művelt vagy. Ez a mai fiatalok kb 1 százalékára jellemző. Nem csoda hogy kukák, semmi beszédtémájuk, és semmi érdekeset nem tudnak mondani, plusz bevesznek minden hülyeséget amit esetleg elolvasnak, mert semmi tudásalapjuk nincs. Olvass el száz könyvet, utána már menni fog a csajozás.
2019. jún. 27. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem meg inkább légy kedves és segítőkész (de nem balek) és erdeklodj te róluk :)
2019. jún. 27. 09:51
 3/7 A kérdező kommentje:
2 : Hogyan érdeklődjek idegenektől?
2019. jún. 27. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha már ismerkedsz vele beszélgetés kezdodik akkor tudzs érdeklődni

Arra figyelj hogy ne Cssk Ez a hol laksz mit dolgozol stb hanem a kérdezz bele dolgokba :) pl ha mondja mia munkája azzal kapcsolatban valamit...

Nekem mindig pozitív ha valaki érdeklődő irántam és mindezt nornalis kedves stílusban.

2019. jún. 27. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

Erdeklodest penzzel(egzisztencia, lakas, kocsi), hatarozott magabiztos fellepessel es nagy branerrel lehet fenntartani.

Aki mast mond, az hulye v hazudik:)

2019. jún. 27. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Hol próbálsz személyesen ismerkedni?
2019. jún. 27. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös, elég hozzá kis nárcisztikus beütésű férfi is, aki lezúzza az egójukat... az is működik, csak annak sírás a vége :)
2019. jún. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!