Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szóval az erotikus kamerás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval az erotikus kamerás modellkedés az irodai munka?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni a neten egy lánnyal egy ideje. Aranyosnak tűnt, viszonylag értelmes és szép. Beszélgettünk pár dologról, kérdeztem, mivel foglalkozik. Azt mondta, hogy irodai munkát végez.

Viszont én elég sokszor megjártam nőkkel, és értek is a dolgomhoz, szóval egy picit utánanéztem. Kiderült, hogy az irodai munka az erotikus kamerás modellkedés. A mai napig csinálja, rengeteg felvett videója van a neten...

Az egy dolog, hogy baromira nincs szerencsém a nőkkel, mindig idegbetegeket/ribiket/aranyásókat és szerencsétleneket fogok ki, de ez nagyon durva.

P.S. Nem, nem adom ki a nevét, nem küldök linket meg semmi. Ne írjatok privátokat ezért, köszi.

2019. jún. 26. 11:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"ma 11:23"

nem tudom miért pontoztak le, ez így van. Honnan van sok 20 éves csajnak pénze egyedül élve belvárosi albira egyetem mellett? Nem mindenkinek van pénzes faterja.

2019. jún. 26. 13:40
 22/28 anonim ***** válasza:
38%

"de ez nagyon durva"

Miért? Mert ezt csinálja vagy mert hazudott?

Nyilván hazudott, mert egyből ítélkezel.

Kérdezd meg miért csinálja, ha érdekel a lány.

Ha nem akkor, felejtsd el az egészet és kész.

2019. jún. 26. 14:05
 23/28 A kérdező kommentje:

Idegyűlt az egész gyakoris "női" söpredék, úgy nézem. Nem, köszönöm, nem kérek a kamerak***kból, sem a hasonlókból.

Egy szegény családból származó férfi vagyok, és kemény munkával 30 éves korom előtt el tudtam érni, hogy 20 milliós autót vegyek, bármikor elutazhassak Balira vagy bárhova, ne legyen probléma pénz. Nem akarom végigdugni a várost, nem akarok háremet tartani, egy normális nőt keresek. És nem, az én értékrendembe nem fér bele, hogy valaki meztelenül mutogassa magát az interneten 100 ezer farkverő pakisztáninak és németnek. 0 tudás, 0 munka, 0 önbecsülés. Szóval igen, sokkolt.

De ami még jobban sokkolt -- bár a szánalmas, kettős mércét tükröző lepontozásokból, illetve frusztrált, soviniszta, szélsőségesen feminista válaszokból ítélve, amiket it látni nap mint nap nem kellett volna --, hogy ennyien őt vették védelmébe. Miért? Mert ő a nő a történetben. Vagy talán azért, mert ti is a testetekből élnétek, ha fizetne érte akárki? Mindegy. Mindenesetre a dickpices példámra kb. senki nem reagált, pedig csak annyi a különbség, hogy a pasinak nem fizetnek. De gondolom nektek nem lenne probléma ilyen emberrel ismerkedni.

De azért hogy idegyűlt a sok, 70 feletti "hasznosságú" válaszadó mint lény a végtermékre. Igazi frusztrált, mérgező társaság.

2019. jún. 26. 14:55
 24/28 A kérdező kommentje:
A kedvencem 72%-os, akit annyira felháborított, hogy egy ilyen semmiről sme szóló, tökéletesen irreleváns kérdést tettem fel, hogy legalább 6-7 választ írt hozzá. Baromi izgalmas életed lehet, hogy az abszolút semmivel ennyit foglalkozol.
2019. jún. 26. 14:56
 25/28 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, valamiért neked mégis baromi fontos, ha időt áldoztál a kérdés kiírására és a kommentjeidre.

Érdekel a lány?

2019. jún. 26. 15:16
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Amugy most direkt visszaolvastam a valaszokat kerdezo:D konkretan egyedul a 72%os valaszolo vette vedelmebe a lanyt, mindenki mas azt mondta, hogy megerti ha ez nem fer az ertekrendedbe, csak nem ertettuk ezt a merteku felhaborodast. Ahogy az elozo valaszod sem ertem, sehol sem latom a webcamkr vat vedi feminista noi hordat amirol irsz. Hol? Merre?:D nagyon frusztralt lehetsz, hogy ilyen dolgokat vizionalsz..
2019. jún. 26. 15:31
 27/28 anonim ***** válasza:
Kérdező napszúrásod van? Te sem reagálsz az értelmes kommentekre, csak háborogni vagy itt...
2019. jún. 26. 17:15
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Visszatérek az elejére, őszinte leszek, volt némi irónia a válaszomban.

(Kérdező: Uncsi volt a 2 órás oda-vissza utam a városban, igen, ráértem, tán nem bűn.)

De férfiként hatalmas probléma, ha a nő okos, tanult: Úgy hívjátok, karrierista.

Ha netán felépített egy életet magának, egyenesen menekültök, féltek, hogy többet elért talán, mint ti. Nem felel meg, kuka.

Az ilyen, mint a kérdező által kifogott 🐠 az erkölcstelen, az ezért nem felel meg. Kuka.

Aki esetleg még tanul, nem független, az sok esetben megy az rögtön aranyásó. Gyorsan kukázni.

Nyilván egyénileg mindenkit más zavar jobban, nem lehet mindenkinek megfelelni.

Kérdező, mégegyszer: Teljesen rendben van, hogy nem fér bele az értékrendedbe. De a kérdésedre a választ te is tudod: Nem, nem irodai munka.

De ha nem jön be az ilyen, (főleg ha mellé hazudik is), akkor ❌-elni és ennyi.

Ja, a kérdésedre akkor válaszolok, amit hiányoltál:

A webcam modellre az kattint, akit érdekel. Akit nem, az nem nézi meg. A Webcam modell nem akar az őt bámulókkal semmiféle személyes kapcsolatot kialakítani.

A farokküldős pasas magától küldi olyannak a képet, aki nem kérte, nem érdekli, nem akarja látni.

Hasonlat:

Elmész a drogériába, megnézed a parfümöket, kiválasztod, ami tetszik, megveszed, és boldog vagy, hurrá.

Vagy:

Mész az utcán, jön a cigány bőrdzsekiben, hogy "Szevasz tesó, nem kell olcsón parfüm?" Lerázod, hogy nem, köszi, és mégis tolja az arcodba, hogy "de eredeti, tesó"....

Na, érzed a különbséget...

2019. jún. 26. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!