Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szóval az erotikus kamerás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval az erotikus kamerás modellkedés az irodai munka?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni a neten egy lánnyal egy ideje. Aranyosnak tűnt, viszonylag értelmes és szép. Beszélgettünk pár dologról, kérdeztem, mivel foglalkozik. Azt mondta, hogy irodai munkát végez.

Viszont én elég sokszor megjártam nőkkel, és értek is a dolgomhoz, szóval egy picit utánanéztem. Kiderült, hogy az irodai munka az erotikus kamerás modellkedés. A mai napig csinálja, rengeteg felvett videója van a neten...

Az egy dolog, hogy baromira nincs szerencsém a nőkkel, mindig idegbetegeket/ribiket/aranyásókat és szerencsétleneket fogok ki, de ez nagyon durva.

P.S. Nem, nem adom ki a nevét, nem küldök linket meg semmi. Ne írjatok privátokat ezért, köszi.

2019. jún. 26. 11:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%

"Szóval az erotikus kamerás modellkedés az irodai munka?"

Az egyetemi tanulmányok meg sok esetben a lakásos prosti...van ilyen.

32/f

2019. jún. 26. 11:23
 2/28 anonim ***** válasza:
78%

Ez is munka, amennyiben a prostitúciót is annak neveznéd.

Nyilván van gyomra.

2019. jún. 26. 11:33
 3/28 anonim ***** válasza:
67%
Mi durva? Nem akarta vallalni, bekamuzott vmit... lebukott. Ennyi. A legtobb ilyen melot vegzo lany nem dicsekszik ezzel
2019. jún. 26. 11:49
 4/28 anonim ***** válasza:
52%

És ez olyan hú de nagy dolog? Nem nyúl hozzá senki, nem érintkezik senkivel, és ebből csináltok ekkora ügyet... Hogy pénzt keres. Picit többet, mint a gyári melós. Megoldja.

De ha belőletek akar élni, akkor meg az a probléma.... Szánalmasak vagytok...

2019. jún. 26. 12:03
 5/28 anonim ***** válasza:
67%
Ja, előző vagyok. Pont ezért kamuzott, mert ha őszinte, akkor már ítélkezés van...
2019. jún. 26. 12:04
 6/28 anonim ***** válasza:
97%

En nem mondtam h jarnod kene vele:D megertem ha ez kizaro ok vkinel.

Azt nem ertem mi olyan durva abban h hazudott. Rengeteg atveros ember van, valahogy en 25 evesen mar nem lepodnek meg meg sapitoznek ennyire. Hazugn nemkell next. Ennyi..

2019. jún. 26. 12:09
 7/28 anonim ***** válasza:
50%

Én lányként írtam. Nem gondolom hogy mi lennénk szánalmasak.

Ha a mentális működésem kizárólag arra lenne alkalmas, hogy mutogassam a melleim, akkor miért várjam el, hogy bárki értékesnek tekintsen? Ez bárkinek megy, nulla aggyal.

2019. jún. 26. 12:09
 8/28 anonim ***** válasza:
31%

A kérdezőre, és a hozzá hasonlóan gondolkodókra írtam.

Én megértem, hogy nem fér bele valakinek az értékrendjébe. Nekem se férne bele pl, ha a pasi kurwákat futtat.

De ez komolyan megér egy kérdést?

Ekkora dolog?

2019. jún. 26. 12:16
 9/28 Halmai Annamária ***** válasza:
96%
Szerintem már a kérdés is full kamu.
2019. jún. 26. 12:19
 10/28 A kérdező kommentje:
Megér egy kérdést? Mintha kérést feltenni akkora dolog lenne. Külön ironikus, hogy ez már a harmadik válaszod egy olyan kérdés alá, ami szerinted semmiről nem szól, tök érdemtelen.
2019. jún. 26. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!