Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok mindenben ennyire szerencsétlen? Több lenn
Mondjatok nálam "lúzerebb" embert:
- 30 éves, és még sose volt barátnőm
- ez még semmi, mert még csók és kézfogás se volt
- mamahotelban lakás még mindig, költözés fel sem merült
- még mindig tudom emelni a tétet: eddig no dolgozás
- na vajon kitaláljátok, mit csinálok akk munka helyet? tessék: pc játékok, zene, film egész nap, még itthoni teendőket sem végzem el
- a fenti pontok miatt mostanra már mindenféle lelki betegségek, fóbiák, torzulások lehetségesek, jövőkép 0, öngyilkosságra gondolás mindennap
- viszont mivel gyáva vagyok ahhoz, így még mindig itt rontom a levegőt...
En 30 eves koromig szinten igy voltam.
Aztan hopp, varazsutes.
Elkerultem 12 ezer km-re es 7 ora idoeltolodasra a mamahoteltol, 5 eve nem lattam a szuleimet, dolgozas minden mennyisegben, aztan 2 sajat vallakozas, az egyiket most csukom be. PC jatek sincs. PC-m sincs.
Viszont arra keszulj, hogy ha fiatalkorodban nem dolgoztal, es 30 korul elkezded, az egeszseged elegge meg fogja sinyleni.
Ja, baratno az nincs. Nem lettem kulsore Brad es Ryan hirtelen, sot. A sok melo es a stressz miatt elegge lerongyolodik az ember kulseje.
Neked környezetváltás kell, kerül amibe kerül!
Költözz el legalább olyan messzire, hogy anyádnak legalább 40 percbe teljen odajutni.
Aztán kezdődhet a játék: vagy szerzel munkát és túlélsz, vagy keserű napok várnak.
aki azt írta, hogy változzak meg, dolgozzak stb, annak idézném ezt a sort:
- mostanra már mindenféle lelki betegségek, fóbiák, torzulások lehetségesek, jövőkép 0, öngyilkosságra gondolás mindennap
Ilyen körülmények mellett azért nehéz szocializálódni, nemde? Lehet hogy már nem is lehetséges... Konkrétan alig találkozok emberekkel, volt, hogy fél évig ki sem jöttem a lakásból, csak enni, meg wc-re mentem a mellettem levő szobákba...
Nem nehéz szocializálodni, ha kell menj el vásárolj egy pár új ruhát, menj el fodrászhoz és csináltass egy vagány frizurát, nézz bele a tükörbe és mond azt, hogy ezigen haver, mától minden más lesz!
Sokkal könnyebb mint azt gondolnád, ugyanolyan ember vagy te is mint a többi, csak a gondolkodásodat kell rendberakni! Képes vagy változni, változtatni!
Hagy abba ezeket a negatív gondolatokat! Gondolj azokra az időkre amikor önfeledt voltál a barátaiddal, rokonaiddal!
Hidd el most is menni fog!
Képes vagy rá! Álj fel a gép elől, kerekedj fel és végre kezd el az életedet!
Akár én is írhattam volna, de nálam annyi a különbség, hogy
- csókban, szexben volt már részem, de barátnőm ugyanúgy nem volt.
- a szüleim hajléktalanok, úgyhogy a mamahotel nálam a csövezést jelentette
- PC játékokra és filmezésre érettségi óta nem volt időm, mert dolgoztam, hogy fenn tudjam tartani magam vagy csöveztem.
Úgyhogy igazából attól függ, honnan nézzük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!