Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresés tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresés tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ma regisztráltam egyre fiatal nőként kép nélkül.

Megadtam, hogy 21-31 közötti férfit keresek. Erre mi történik 35-50 éves férfiak küldenek üzenetet.

Ez most mi?

Meg se nézik a másik adatlapját?

2019. jún. 25. 14:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Egy bizonyos kor felett már nincsenek ilyen gondolatok,hogy jaj ezt nem,azt nem,ez a nő tùl fiatal hozzá.Csak így lehet,próba szerencse.Én is gondolkodtam már miért fondolja egy 55 -60-65 éves férdi hogy én akarhatok tőle valamit.Ráadásul nem a jó kiállásù típus.De szerintem csak próba cseresznye.

Azon meg azért ne lepődj meg,hogy el se olvassák az adatlapod.Egy képet nem voltál képes kitenni magadról,persze az írás megy.Ha nincs képed,akkor őt mit érdekelje mit írsz magadról.

2019. jún. 25. 15:31
 12/18 A kérdező kommentje:

Csak a külső számít? Ha nincs kép el se kell olvasni amit írok?

Ennek ellenére azért írnak.

Képet MÉG nem tettem fel, de szerintem akkor is ezek fognak betalálni csak nagyobb számban.

2019. jún. 25. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen,amíg nem tisztelsz meg embereket egy képpel addig csak az ilyenek,vagy kamusok találnak meg.Ha lesz kép is jönnek azok is továbbra,de találhatsz akkor olyat is akivel lehetne valami.
2019. jún. 25. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Igaziból komolytalannak tűnsz kép nélkül,aki feltehetően kapcsolatban is van,akkor is ha nem igaz.Hisz nemvállalod az arcod.
2019. jún. 25. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy miért nem keresel te valakit aki szimpatikusnak tűnik?
2019. jún. 25. 16:00
 16/18 anonim válasza:
100%
Szia! Ha komolyan gondolod a társkeresést egy komolyabb társkereső oldalon, akkor fényképet magadról mindenképpen tegyél fel, hisz így nemcsak a komolytalan felek találnak majd meg. Tisztelendő és becsülendő, ha a belső tulajdonságokra szeretnél hagyatkozni, viszont az ilyen oldalakra regisztrálók jelentős hányada vizuális természetű, így ha többet mutatsz magadból -ami nem egyenlő azzal, hogy mindent- akár egy fénykép formájában. Nem kell egész fotó arzenál, csak legyen valami egyszerű azonosítható kép. Úgy már magabiztosabban válogathatsz :)
2019. jún. 25. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Én eddig csak kamu/trollkodással találkoztam online, próbálkoztam én is, de hiába írtam rá bármelyik lányra normális egy választ sem kaptam.. 20/F
2019. jún. 25. 17:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 32 vagyok, de kép nélkül semmit nem írnék, mivel lehetsz akár 60 éves Gizike néni is, aki 23-nak hazudja magát. Én regisztráltam 178cm/80kg 10 éve sportoló, diplomás férfiként kitöltött adatlappal, több képpel. Senki válaszra sem méltatott.
2019. jún. 25. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!