Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik szerint hülyeség a PUA, azok tényleg össze tudnának hozni bárhol, bármikor egy ilyen instant csókot?
https://www.youtube.com/watch?v=mDyc3CJqkRY&t=119s
Őszintén, magadnak ne hazudj! Valóban csettintésre össze tudnál hozni egy ehhez hasonló csókzárást? Ez tényleg minden egyes férfinak megy?
#30 neked tényleg ez számít? Ha holnaptól milliókat keresnél, akkor inkább szednél fel olyan nőket akik a pénzedre hajtanak, mint maradnál azzal, aki csórón is szeretett? Nyilván a dolog nem ennyiben merül ki, de ha amúgy sem szereted a párod, csak a fix puni miatt vagy vele, az hányingerkeltő.
Komolyan szánalmas ez az egész, a puával kezdve. Fontos fejleszteni magadat, ezt elismerem. És vannak olyan pasik, akik nem értenek a nőkhöz. Tipikusan van a női és férfi logika és ez szokott gondot okozni a párkapcsolatokban. Mi a megoldás rá? Kommunikáció.
Vàrjàl 32-es ez egy trükk mert akàr tetszik akár nem ha egy fèrfi megszedi magàt akkor kitàrul a vilàg.
Èn tőlem is megkèrdezheted ezt,èn azonnal ràvàgom,hogy igen vele maradnèk,mert olyat vàlasztottam aki nekem kell nem csak fix pina legyen.
Brian Tracy pedig jò.
Nem tudom mi a bajotok vele.
34-es jòl ìrja,pedig működik csak ezeket kellene olvasni àllandòan,hallgatni nem lesz elèg egy kèt könyv hanem mindennap àt kell itatni magatokat.
Sztem mindenkire ràfèrne mert az emberek nem èlnek hanem el vannak a semmibe,mint egy robot kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!