Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik szerint hülyeség a PUA, azok tényleg össze tudnának hozni bárhol, bármikor egy ilyen instant csókot?
https://www.youtube.com/watch?v=mDyc3CJqkRY&t=119s
Őszintén, magadnak ne hazudj! Valóban csettintésre össze tudnál hozni egy ehhez hasonló csókzárást? Ez tényleg minden egyes férfinak megy?
Én is rühellem a PUA-t, lásd. más kérdések alatt, mivel egy értelmetlen dolognak tartom, ahol ilyen kvázi "Johnny Bravo"-nevelde megy, ami régen rossz.
Viszont jó személyiség híján - amin a pua csak ronthat amúgy - nehéz. Hiába pár könyv bebiflázása meg 1-2 látogatás egy nagyapám-korú embernél aki pár semmitmondó bölcsességért bekaszíroz egy tízest, a rosszabb tulajdonságok maradnak. Én pl. sosem leszel laza, sosem fogom tudni az érzelmeimet kimutatni, vagy leszek kiegyensúlyozott.
Én a "laza" alatt most leginkább a spontánságot értettem, nem azt ilyen nagydumás keménykedést. Én spontán nem tudok lenni, mindent átgondolok, mielőtt csinálnék valamit. Néha nagyon zavaró, még nekem is...
Leitatva egy ittas nőt egy szórakozóhelyen....? Szép teljesítmény... 😂 Ehhez nem kell PUA, csak néhány részeg nő, és némi zseton, amin megveszed a piát.
Ingyé' volt a tanácsom, nem kérek semmit sem érte... 😉
"Ez a szint a legfelső egy férfinak, amit a videón láthattok."
Ez rohadt szánalmas. Ez kb. IQ és EQ 100 alatt esetleg elképzelhető, hogy vannak ilyen hímneműek. Férfinek nem nevezném.
"A palik 90%-ànak fingja sincsen se az èletről se a nőkről.
Nekik maradjon MarokMarcsa meg a sör?"
Pontosan. Különösen, ha a fenti hiányosságokon eszébe sincs változtatni.
29-es az okè.
Csak nèzd meg mennyi fèrfi tiszta szìvből elègedett a pàrjàval,akivel tènyleg együtt akar lenni ès nem màsra veri közben.
Mièrt van 70%-os vàlàs?
Brian Tracy mondta: a kapcsolatban lèvők 40%-a igazàbòl màssal lenne.
Ergò megalkudnak sokan csak legyen pina már amit tömhet.
Nekem szokott lenni egy kèrdèsem: Ha holnaptòl milliòkat keresnèl kitàrulna a vilàg akkor is ezzel a nővel lennèl együtt?
Sok esetben nincs válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!