Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik szerint hülyeség a PUA, azok tényleg össze tudnának hozni bárhol, bármikor egy ilyen instant csókot?
https://www.youtube.com/watch?v=mDyc3CJqkRY&t=119s
Őszintén, magadnak ne hazudj! Valóban csettintésre össze tudnál hozni egy ehhez hasonló csókzárást? Ez tényleg minden egyes férfinak megy?
Arra azèrt kìvàncsi vagyok,hogy akik itt fikàzzàk a PUA-t milyen pàrjuk van már ha van.
Biztos őt akartàk nem csak megalkuvàs?
Tènyleg èrdekelne aki szìdja a PUA-t milyen sikerei vannak a nőknèl.
11.: nő vagyok. Azert szidom a puát, mert szomorú vagyok hogy ennyi magányos férfit átvernek vele. Ezzel sosem lesz boldog, sosem fogja igazán fejleszteni magát. A pénzé elveszik mindenféle pua táborokban, cserébe megtanítanak pár sémát, játszmát, arra buzdítják, hogy játssza el a szerepet, nem pedig arra, hogy valódi értékeket fejlesszen magában.
Velem is próbálta már ezt eljátszani egy srác, igazából nagyon sajnáltam szegényt érte, de semmit sem ért el nálam.
A párommal négy éve vagyok, mosolyogva kelek fel mellette reggel, mert szeretem a valódi énjét, hogy minden célomban bátorít és biztat, nem pedig rombolni próbálja az önbizalmam (amire sok ilyen pua baromság épít).
De nem mindenkinek "jó", pláne nem "vonzó" a valódi énje. Én többek közt ezért nem lehetek önmagam.
14-es amiről beszèlsz az nem az igazi PUA,az igazi PUA pszichològiàra épìt,kommunikàciò,tàrgyalàstechnika,külsőjàtèk plusz belsőjàtèk fejlesztèse.
A rutinokat èn is elìtèlem semmi èrtelme,magyar talàlmàny csak.
Nèzd meg Badboy,RSD blueprint,John Cooper Social Heartistry.
Èn az igazi puàt tanultam nem a magyar szennyet.
Amùgy a pàrod biztos natural eleve èrt a nőkhöz tudja mi kell nektek,èn sokat olvastam erről kèpeztem magam.
A palik 90%-ànak fingja sincsen se az èletről se a nőkről.
Nekik maradjon MarokMarcsa meg a sör?
Csokolozni egy talajrészeg angol turistával? Marhanehéz feladat 😂
Utána amúgy el is húztak onnan a vérbe. Sok értelme volt 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!