Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-10 skálán mennyire számít neked a külső társkeresésnél?
Figyelt kérdés
1-semennyire
10-a legfontosabb
Kort és nemet írjatok!
2019. jún. 25. 12:36
11/20 anonim válasza:
Ez megint egy visszamaradott kérdés...
Még is mi a francot lát az ember elsőre? Mindenkinek a külsejét! Mit lehet ebből levonni? Hogy tetszik e vagy sem, hogy vonzó e külsőre vagy sem.
Nem azt, hogy mennyire fontos 10-es skálán....édes istenem.
De bocsánat biztos mindenki gondolatolvasó és belelát a másik fejébe...
13/20 anonim válasza:
40% külső, 60% belső
Ha valaki személyiségre megfelelő, annak hajlandó vagyok elnézni a hibáit külső tekintetében (nyilván bizonyos határok között).
Ha valaki egy phaszkalap, akkor lehet akármilyen Adonisz, nem fog érdekelni.
14/20 anonim válasza:
Csak annyira tartom fontosnak mint a belsőt!
Szoval 7-10-ig a belső kompenzálhatja de ronthatja is szoval annak is 7-10 nek kell lennie
20F
17/20 anonim válasza:
Hát olyan 50-50% Kell a testi vonzódás is hogy működjön egy kapcsolat, de fontos a belső is. 20/F
18/20 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nincs értelme. Minden egészséges önértékelésű embernek elengedhetetlen, hogy vonzónak találja a párját. Nincs olyan, hogy nekem 6-os szinten fontos, tehát ha még ránéznem is rossz, DE AMÚGY MINDEN MÁS STIMMEL, akkor jöhet :D
19/20 anonim válasza:
Ez hülye kérdés. Addig nem tudok véleményt mondani senki külsejéről, amíg nem ismerem, mert tudom, hogy változni fog ez a vélemény, ha megismerem az illetőt. Épp ezért nem is szoktam adni arra, hogy valaki első látásra milyen benyomást kelt. Most a szélsőséges esetekről nem beszélek, mondjuk ha valaki extrém kövér vagy nagyon ápolatlan, de kb ennyi a kizáró tényező. Eddig többségében olyan barátaim voltak, akik nem hogy a környezetem szerint, de szerintem is "csúnyák" voltak, de megismertem őket, beléjük szerettem és a világ legszebb emberének láttam őket akkor. De a női/férfi barátaimmal is így vagyok, szépnek látom őket, mert szimpatikusak. 22/L
20/20 anonim válasza:
Mi számít külsőnek? Mert pl sohasem tetszettek a 165 centinél magasabb csajok. Nem azért, mert pöttöm vagyok, hanem mert a mi családunk férfitagjai (apai nagyapámtól a fiamig) egyszerűen így vannak bedrótozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!